ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

H Huawei προχωράει με την ανακοίνωση νέων συσκευών παρά το εμπάργκο των ΗΠΑ. Το εμπάργκο έχει μεγαλώσει την φήμη της εταιρείας στην Κίνα, στην οποία πάει εξαιρετικά όλο το δεύτερο εξάμηνο. Η εταιρεία έδωσε χτες το πρώτο teaser για ακόμα ένα μοντέλο της σειράς Nova που ονομάζεται Nova 5Z (Ζ από το Z-Generation).
Ο επίσημος λογαριασμός της Huawei στο Weibo δημοσίευσε το teaser του επερχόμενου Nova 5Z μαζί με κάποια βασικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές. Κοιτάζοντας την εικόνα της εικόνας, κάποιος θα μπορούσε εύκολα να το μπερδέψει με το Nova 5i Pro με το οποίο έχει το ίδιο σχέδιο. Επίσης, οι προδιαγραφές και των δύο αυτών τηλεφώνων είναι ταυτόσημες, ή τουλάχιστον σε αυτές δίνει η Huawei μέχρι τώρα.
Η συσκευή θα τροφοδοτείται από το HiSilicon Kirin 810 όπως τα πρόσφατα Huawei και Honor mid-range budget smartphones. Το τηλέφωνο θα διαθέτει μια τετραπλή κάμερας, η οποία θα περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα 48MP, έναν αισθητήρα ultra-wide 8MP με υπέρ ευρυγώνιο φακό, ένα αισθητήρα 2MP macro και έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Η selfie κάμερα θα είναι στα 32MP και βρίσκεται σε μια οπή στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.


Η βασική έκδοση του Nova 5i Pro ξεκινά με 6GB μνήμης RAM και 128GB ROM. Tο επερχόμενο Nova 5Z θα μπορούσε να είναι μια lite έκδοση του προηγούμενου μοντέλου με λιγότερη RAM και αποθήκευση. Η Huawei δεν ανέφερε ακόμη την ημερομηνία έναρξης, αλλά θα μπορούσε να παρουσιαστεί στις 21 Οκτωβρίου όπως φαίνεται στην lockscreen της εικόνας του teaser.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment