Google Pixel 4: Διέρρευσαν τα πρώτα επίσημα renders

Google Pixel 4 Official Renders
Μένουν μόλις δύο εβδομάδες πριν την εκδήλωση Made by Google κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει τα Google Pixel 4 και μερικές ακόμη συσκευές. Προς το παρόν έχουν γίνει αρκετά leaks του επερχόμενου flagship της Google.
Τώρα, ο γνωστός leakster Evan Blass έκανε tweet τα πρώτα επίσημα renders του Google Pixel 4. Ύστερα από δεκάδες leaks δεν έχει μείνει τίποτα καινούργιο να δούμε, οπότε τα renders του smartphone δεν αποκαλύπτουν κάτι ιδιαίτερο.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε την οικονομική έκδοση των Pixel 4 στη Just Black απόχρωση. Η οθόνη έχει σχετικά λεπτά bezels αλλά διατηρεί τα chin και forehead. Στην κορυφή του smartphone υπάρχει η selfie κάμερα, το ηχείο, το Soli και διάφοροι αισθητήρες για το face unlock. Κατά τα άλλα, οι γωνίες της οθόνης έχουν μία ελαφριά καμπή αν και η οθόνη συνολικά είναι επίπεδη.
Στην πίσω όψη του Google Pixel 4 υπάρχει το τετράγωνο module των καμερών, το οποίο φιλοξενεί τις δύο κάμερες και το LED flash. Το λογότυπο της Google είναι τοποθετημένο κεντρικά στο κάτω μέρος της πλάτης. Επιπλέον, στη δεξιά πλευρά του smartphone βλέπουμε το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου και το κουμπί απενεργοποίησης το οποίο σε αυτή την απόχρωση είναι άσπρο.
Όπως και πέρυσι η εταιρεία διάλεξε να χρησιμοποιήσει ένα μινιμαλιστικό wallpaper το οποίο αφορά τη γενιά της συσκευής. Στα Google Pixel 4 θα βρούμε ένα μαύρο φόντο με το αρχικό “P” και τον αριθμό 4 στα χρώματα της Google.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment