Nokia Daredevil:κυκλικό module τριπλής κάμερας με 48MP κύρια

Όταν η Nokia αποκάλυψε το 9 PureView όλοι είχαν εντυπωσιαστεί από το ενδιαφέρον design των καμερών. Βέβαια υπήρξαν και κάποιοι που θεώρησαν άσχημο το module ή ότι προκαλεί την τρυποφοβία τους.
Φαίνεται λοιπόν ότι ξέχασαν πως η πρώτη που δημιούργησε κυκλικά module ήταν η Motorola. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα leaks και οι φήμες θέλουν το Huawei Mate 30 Pro να έχει κυκλικό module καμερών.
Τώρα έκανε την εμφάνιση του ένα άγνωστο smartphone της Nokia το οποίο έχει κωδικό όνομα “daredevil” και αριθμό μοντέλου TA-1198. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν το smartphone θα έχει τριπλή πίσω κάμερα, σε διάταξη 2×2 μέσα σε κυκλικό module, με την κύρια να είναι στα 48MP.
Χάρη στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ένας χρήστης του Weibo (οι οποίες πλέον έχουν αφαιρεθεί από τη σελίδα) γνωρίζουμε τον σχεδιασμό του Nokia Daredevil καθώς και κάποια χαρακτηριστικά του.
Στο πίσω μέρος βλέπου το module των καμερών και ένας κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στα πλευρικά βλέπουμε την υποδοχή της κάρτας SIM και στο κάτω μέρος το μονό ηχείο με μία θύρα USB type-C.
Επιπλέον, σύμφωνα με την εγκοπή που παρατηρούμε στο πάνω μέρος της συσκευής θεωρούμε ότι θα έχει κλασική θύρα ακουστικών. Κλείνοντας το σχεδιαστικό κομμάτι, το Nokia Daredevil έχει οθόνη με waterdrop notch και μεγάλα bezels.
Κατά τα άλλα, στις εικόνες βλέπουμε ότι το Nokia Daredevil θα έχει επεξεργαστή της Qualcomm SoC, η κάμερα των 48MP έχει διάφραγμα f/1.8 και τρέχει Android 9 Pie.
Όπως είναι λογικό δεν γνωρίζουμε το όνομα του μοντέλου, ούτε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμές και τα λοιπά. Οπότε, βρισκόμαστε σε αναμονή για περισσότερα leaks ή κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment