LG G8s ThinQ: Θα κυκλοφορεί παγκοσμίως μέσα στον Ιούλιο

Στην MWC 2019 η LG είχε παρουσιάσει το LG G8s ThinQ το οποίο κυκλοφόρησε στην Ταϊβάν στις 28 Ιουνίου και τώρα η εταιρεία διέθεσε τη συσκευή παγκοσμίως.

Το LG G8s ThinQ είναι μία πιο οικονομική έκδοση του LG G8 ThinQ και όπως είναι λογικό παρουσιάζει μικρές διαφορές στα χαρακτηριστικά. Η συσκευή έχει OLED οθόνη 6,21 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2248 pixels, 82% αναλογία οθόνης προς σώμα και μεγάλο notch, στο οποίο βρίσκεται η 8MP κάμερα με διάφραγμα f/1.9 και η Z Camera με ToF τεχνολογία.

Το LG G8s ThinQ είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM, 128GB επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης και 3.550 mAh μπαταρία η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 18W. Επιπλέον, η συσκευή τρέχει LG UX 8.0 βασισμένο στο Android 9 Pie.

Στην πίσω όψη του smartphone θα βρούμε τρεις κάμερες οριζόντια τοποθετημένες με την κύρια να είναι στα 12MP με διάφραγμα f/1.8, η δευτερεύουσα είναι ευρυγώνια στα 13MP με διάφραγμα f/2.4 και η τρίτη είναι ένας τηλεφακός στα 12MP με διάφραγμα f/2.6. Ακριβώς κάτω από τις κάμερες θα βρούμε έναν κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του LG G8s ThinQ είναι η κλασική θύρα ακουστικών, η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, και ο δέκτης ραδιοφώνου. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα στην Ευρώπη, την Λατινική Αμερική την Αφρική, και την Μέση Ανατολή σε μαύρο, teal και λευκό. Η τιμή της συσκευής δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά αναμένουμε να την μάθουμε τις ερχόμενες εβδομάδες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment