Xiaomi: ανακοίνωσε το πρώτο 5G κινητό με τον Snapdragon 855!

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα στο συνέδριο China Mobile Partner όπου η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Xiaomi Mi MIX 3 5G εξοπλισμένο με τον Qualcomm Snapdragon 855 και το μόντεμ Snapdragon X50 5G. Σε συνδυασμό με την smart antenna switching technology της Xiaomi, είναι δυνατή ταχύτητα λήψης μέχρι 2Gbps!
Στη επίδειξη του κινητού, το Mi MIX 3 5G μπήκε σε ιστοσελίδες, παρακολούθησε streaming και χρησιμοποίησε διάφορες εφαρμογές πάντα με σύνδεση 5G. Από το 2016, η Xiaomi ασχολείται ενεργά με την έρευνα στα δίκτυα 5G και φαίνεται ότι η εργασία της απέδωσε καρπούς. 
Η Xiaomi θα συμμετάσχει στις δοκιμές 5G προ-εμπορικού αστικού πεδίου που ξεκίνησαν από την China Mobile, το πρώτο τρίμηνο του 2019. Παράλληλα θα ξεκινήσει την 5G έκδοση του Mi MIX 3 στην Ευρώπη. Η εταιρεία θα παρέχει στη συνέχεια το εμπορικό τερματικό σταθμό που υποστηρίζει το δίκτυο 5G της China Mobile στο τρίτο τρίμηνο. Επιπλέον θα επωφεληθεί επίσης από το IoT και θα προωθήσει από κοινού την σύνδεση 5G στον έξυπνο οικιακό τομέα μαζί με την China Mobile. Αυτήν τη στιγμή κάνει έρευνα για
  • 8K ultra-high-definition VR video online play,
  • 3D holographic video call,
  • 3D AR street view navigation,
  • high-definition game cloud streaming service,
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment