Nubia Red Magic Mars: Επίσημο το gaming smartphone με 10GB RAM, Sd 845

Η Nubia έκανε επίσημο το Red Magic Mars, το δεύτερο gaming smartphone που είναι εξοπλισμένο με high-end χαρακτηριστικά, hardcore εμφάνιση και ειδικές λειτουργίες για τους λάτρεις των video games και όχι μόνο. Το Nubia Red Magic Mars έρχεται εφοδιασμένο με οθόνη τεχνολογίας IPS LCD στις 6 ίντσες με ανάλυση 1080×2160 pixel. Εντύπωση προκαλούν τα πλευρικά gaming buttons στη δεξιά πλευρά του σώματος της συσκευής, θυμίζοντας τα αντίστοιχα L και R buttons στα χειριστήρια των παιχνιδομηχανών, για την εκτέλεση ειδικών χειρισμών κατά τη διάρκεια του gaming. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που βρίσκουμε είναι η δόνηση μέσω του “4D Shock” haptic feedback όπου σε στιγμές δράσης το smartphone δονείται σαν κανονικό χειριστήριο, εντείνοντας την gaming εμπειρία στους χρήστες.
 Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845 ο οποίος διαθέτει το διπλό σύστημα για τη μεταφορά ψύξης “ICE” το οποίο αποτρέπει την υπερθέρμανση του επεξεργαστή. Εκτός του επεξεργαστή έχουμε την επιλογή για 6GB/8GB/10GB RAM μαζί με 64GB/128GB/256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ δε λείπει ο χαρακτηριστικός RGB χρωματισμός στο πίσω μέρος που ρυθμίζεται από το σχετικό app. Το λειτουργικό σύστημα του gaming smarpthone είναι το Red Magic OS 1.6 το οποίο βασίζεται στο Android 9.0 Pie, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε τη θύρα USB-C αλλά και την υποδοχή για ακουστικά 3.5mm.
Η μπαταρία που τροφοδοτεί το Red Magic Mars έχει χωρητικότητα 3800mAh, ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει φακό στα 16MP με διάφραγμα f/1.8, τη στιγμή που η selfie βρίσκεται στα 8MP. Τέλος, το Nubia Red Magic Mars κυκλοφορεί στις εκδόσεις με 6GB/64GB στα 343 ευρώ, 8GB/128GB με τιμή 407 ευρώ και η μεγαλύτερη έκδοση με 10GB RAM και 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης κοστίζει 509 ευρώ για την αγορά της Κίνας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment