Το Nova 4 με οθόνη a la Infinity-O

Ίσως είμαστε πιο κοντά από όσο νομίζουμε στο smartphone της Huawei με την τρύπα στην οθόνη για τη selfie. Δεν πέρασαν πολλές ώρες μετά το poster της Huawei για τον αντίπαλο της Infinity-O Display και εμφανίστηκε το Nova 4 στα χέρια του brand ambassador της εταιρείας στην Κίνα με αυτού του είδους την οθόνη.
 Η Huawei ετοιμάζεται να παρουσιάσει smartphone με τη selfie τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη, το οποίο πιθανόν να είναι το Nova 4, που εμφανίστηκε στα χέρια του brand ambassador της Huawei για τα Nova smartphone στην Κίνα, Jackson Yee, σε γιορτή που διοργανώθηκε για τα γενέθλια του τραγουδιστή και μέλους του pop συγκροτήματος TFBoys. Η γιορτή για τα γενέθλια των δεκαοκτώ χρόνων του brand ambassador έκρυβε και μια έκπληξη μιας και στα χέρια του εμφανίστηκε ένα smartphone με οθόνη σαν την Infinity-O που παρουσιάστηκε από τη Samsung, με τη selfie κάμερα να είναι τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη η οποία δεν είχε notch.
Οι φωτογραφίες που επικεντρώθηκαν στην οθόνη της συσκευής, η οποία βρίσκεται μέσα σε θήκη για ευνόητους λόγους, δείχνουν μόνο τη μπροστινή πλευρά, με τη selfie κάμερα να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τη γραμμή των εικονιδίων ειδοποίησης, σήματος και στάθμης μπαταρίας και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι λιγότερο ενοχλητική από το notch που πολλοί καταναλωτές δε συμπαθούν. Μένει να δούμε το πότε θα έχουμε κάποια επίσημη παρουσίαση από τη Huawei σχετικά με αυτό το νέο είδος οθόνης σε smartphone, με τις ενδείξεις να κάνουν λόγο πως αυτό θα γίνει μέσα στο Δεκέμβριο, σε μια προσπάθεια της Huawei να προλάβει τη Samsung η οποία ετοιμάζεται τα δικά της smartphone με την Infinity-O Display.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment