Nokia 7.1 με οθόνη PureDisplay HDR 5.84″, διπλή κάμερα ZEISS, Snapdragon 636, 4GB RAM

Η θέαση βίντεο στο κινητό μας αυξάνεται διαρκώς και το νέο Nokia 7.1 είναι εξοπλισμένο με όσα χρειάζεται ο χρήστης για να κάνει τη θέαση των video και τη χρήση ενός smartphone Android One μια ευχάριστη εμπειρία. 
Η Nokia έχει εφοδιάσει το Nokia 7.1 με οθόνη τεχνολογίας PureDisplay η οποία υποστηρίζει HDR, με τα YouTube, Netflix και Amazon Prime να υποστηρίζουν την αναπαραγωγή τέτοιου οπτικοακουστικού υλικού. Το HDR εξασφαλίζει τη θέαση των video με μεγαλύτερη αντίθεση και ευκρίνεια με σωστή απεικόνιση των χρωμάτων, κάτι το οποίο θα ικανοποιήσει όλους τους χρήστες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής των SDR video σε HDR σε πραγματικό χρόνο. Το Nokia 7.1 είναι εξοπλισμένο με οθόνη PureDisplay 5.84 ιντσών με ανάλυση Full HD+ 2280×1080 pixel, αναλογία οθόνης 19:9 και προστασία Gorilla Glass. 
Στο εσωτερικό του έχουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 636 μαζί με 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ο οποίος είναι επεκτάσιμος με τη χρήση κάρτας microSD μέχρι 400GB. Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το Nokia 7.1 “τρέχει” Android Pie και είναι μέρος του προγράμματος Android One, ενώ ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος του smartphone κάτω από τη διπλή κάμερα η οποία βρίσκεται σε κάθετη διάταξη. Αυτή αποτελείται από φακό στα 12MP και διάφραγμα f/1.8, ενώ η δεύτερη είναι ασπρόμαυρη με φακό στα 5MP και διάφραγμα f/2.4. Επιπλέον, η διπλή κάμερα διαθέτει οπτικά μέρη Zeiss και λειτουργίες όπως το “bothie” όπου ο χρήστης μπορεί να καταγράφει φωτογραφίες και video χρησιμοποιώντας τη selfie και την κύρια κάμερα ταυτόχρονα. Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε τη selfie κάμερα η οποία διαθέτει φακό στα 8MP με διάφραγμα f/2.0.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment