Microsoft Andromeda θα είναι tablet που γίνεται smartphone με Windows 10;

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που είχαμε κάποιο νέο σχετικά με το Microsoft Andromeda, με τις νέες πληροφορίες να αναφέρουν πως η φημολογούμενη συσκευή θα είναι ένα tablet που θα γίνεται smartphone με Windows 10 και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, το Microsoft Andromeda θα είναι ένα tablet που όταν αναδιπλώνεται θα μετατρέπεται σε smartphone, όπως δηλαδή γίνεται με το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung με την Infinity Flex Display. 
Η διαφορά μεταξύ αυτών των συσκευών θα έχει να κάνει με το λειτουργικό σύστημα, μιας και το αναδιπλούμενο tablet/smartphone της Microsoft δε θα “τρέχει” τα Windows Phone OS αλλά Windows 10 με τον τρόπο που λειτουργούν οι Surface υπολογιστές της εταιρείας. Στα υπόλοιπα πλάνα της Microsoft για το 2019, ενδέχεται να περιλαμβάνεται η παρουσίαση μιας νέας Xbox video game κονσόλας, νέα Surface laptop με AMD επεξεργαστές και ένα νέο Surface Studio, ενώ ίσως το πιο αξιοσημείωτο έχει να κάνει με μια συσκευή που θα ανταγωνίζεται το iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών, θύρα USB-C, στρογγυλεμένες γωνίες και λεπτά bezel.
Θα πρέπει να περιμένουμε το νέο έτος για να δούμε τι ετοιμάζει η Microsoft και το κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες, με την αναδιπλούμενη συσκευή της να είναι από τις πιο αναμενόμενες μιας και όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ετοιμάζουν τις δικιές τους προτάσεις.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment