Η μάχη της "οθόνης με οπή" ξεκινά: Huawei και Samsung ετοιμάζονται

Η επόμενη συζήτηση στο χώρο των smartphones (λίγο πριν φτάσουν στην αγορά τα ...flexible μοντέλα) φαίνεται πως θα αφορά τις συσκευές που δε θα διαθέτουν notch, αλλά μία οπή στην οθόνη τους. Η Samsung έχει, ήδη, παρουσιάσει τα σχέδιά της για μία Infinity-O οθόνη, που, μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν να γνωρίζουμε για πρώτη φορά στο Galaxy A8s, ένα μοντέλο με οπή 6,7mm, που αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο. Επιπλέον, ίσως τη δούμε σε μία παραλλαγή της με μικρότερη οπή και στον επόμενο μεγάλο πρωταγωνιστή της στην αγορά, το Galaxy S10.
Φαίνεται όμως, πως η κορεατική εταιρεία δεν είναι η μόνη που ετοιμάζει μία παρόμοια λύση, καθώς, όπως διέρρευσε, και η Huawei έχει στα πλάνα της μία τέτοια συσκευή.
huawei-o2
Ο λογαριασμός του twitter @UniverseIce, γνωστός για διάφορα leaks, αποκάλυψε ένα teaser μίας "μυστηριώδους" πρότασης του Κινέζου κατασκευαστή με "hole-screen" που, όπως φαίνεται, και αυτή θα λανσαριστεί το Δεκέμβριο.


Huawei will release the world's first hole-screen mobile phone before the Samsung Galaxy A8s, which will be released in December, but the A8s may also be released in December, so who will start, it will wait and see.
Huawei’s offensive against Samsung has never weakened.

227 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σύμφωνα με τη διαρροή, ίσως η Huawei προλάβει τη Samsung και λανσάρει πρώτη τη δική της πρόταση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment