Στη πρώτη θέση στην αγορά των tablets στην Ελλάδα

MLS Innovation βρέθηκε στην πρώτη θέση στην αγορά των tablets στην Ελλάδα, τόσο σε τεμάχια, όσο και σε τζίρο για το σύνολο του 2017. Για ακόμα μια χρονιά, η MLS μεγαλώνει τα μερίδια της στην Ελληνική αγορά, χάρη στην εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, στα ελληνικά καινοτόμα προϊόντα της.
Πιο συγκεκριμένα, – βάσει των επίσημων στοιχείων της GfK για το σύνολο του 2017- η MLSείναι No1 Brand στα Tablets σε τεμάχια και τζίρο, με μερίδια 24,9% και 22,3% αντίστοιχα. Τόσο στα Tablets όσο και στα υπόλοιπα MLS προϊόντα (Smartphones, Magic, Easy, Super Smart TVs, Πλοηγοί) είναι ενσωματωμένη η MAIC (Mls Artificial Intelligence Center), η προσωπική ψηφιακή βοηθός που εξελίσσεται συνεχώς και γίνεται ολοένα εξυπνότερη κάνοντας την ζωή μας πιο εύκολη (Making Life Simple).
Η ελληνική ερευνητική ομάδα της MLS, ετοιμάζει νέες διεθνείς καινοτομίες και προϊόντα για το 2018, τα οποία θα παρουσιάσει, αρχικά, στην Ελληνική αγορά ενώ θα απευθυνθούν και σε άλλες επιλεγμένες αγορές στο εξωτερικό, υπηρετώντας το Making Life Simple και εκτός ελληνικών συνόρων.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment