Blackview BV4000 Pro: Unboxing για το ανθεκτικό κινητό

Ένα νέο ανθεκτικό και αδιάβροχο μοντέλο έφτασε στα γραφεία μας από το dikarto.gr, ώστε να το δούμε από κοντά και να σας το δείξουμε αναλυτικά. Το Blackview BV4000 Pro αποτελεί την πρόταση της Blackview, στην κατηγορία των «σκληροτράχηλων» συσκευών, με κύρια γνωρίσματά του το χαμηλό κόστος (€139,9) και την IP68 πιστοποίηση για αντοχή σε βύθιση στο νερό, την πτώση από ύψος 1,5 μέτρου κ.ά.
Το BV4000 Pro επιχειρεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό άλλων «rugged» smartphones της αγοράς και διαθέτει τετραπύρηνο MT6580A, σε συνδυασμό με 2GB RAM και 16GB χώρου αποθήκευσης, ο οποίος επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας.
Η συσκευή διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών και ανάλυσης 720x1280 pixels, η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3 απέναντι στη φθορά και τις εκδορές. Υποστηρίζει dual SIM λειτουργία και έχει αφαιρούμενη μπαταρία στο πίσω μέρος, χωρητικότητας 3.680mAh, ενώ το καπάκι της πλάτης στεγανοποιεί τη συσκευή χάρη στα ειδικά βιδάκια που παρέχονται με τη συσκευασία, μαζί με ένα compact σταυροκατσάβιδο.Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες, μία κύρια με αισθητήρα της Sony και ανάλυση 8MP και μια selfie κάμερα με ανάλυση 2MP), ενώ οι διαστάσεις της ανέρχονται στα 15.0 x 7.0 x 1.5 cm και το βάρος της στα 203 γραμμάρια.
Φυσικά τρέχει Android 7.0 Nougat σε μια σχετικά "pure" μορφή του και δεν επιβαρύνεται από περιττά apps, ενώ διαθέτει Bluetooth 4.0 συνδεσιμότητα, audio jackmicroUSB 2.0 θύρα και FM radio. Τέλος, επαναφορτίζει ταχύτατα χάρη στην υποστήριξη Quick Charge (5V/2A) και η αυτονομία του ξεπερνά άνετα τις 24 ώρες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment