Vivo V9: full-screen οθόνη και διπλή πίσω κάμερα

Η Vivo έχει ήδη ανακοινώσει ότι πρόκειται να παρουσιάσει το νέο της smartphone, Vivo V9 στην Ινδία, σε μια εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 27 Μαρτίου. Το τηλέφωνο λέγεται ότι θα είναι ο διάδοχος του Vivo V7, που κυκλοφόρησε στην Ινδία το Νοέμβριο του περασμένου έτους.
Τώρα, πριν από την επίσημη κυκλοφορία, διέρρευσαν στο διαδίκτυο live εικόνες του τηλεφώνου, δίνοντάς μας μια σαφή εικόνα για το σχεδιασμό του. Το Vivo V9 θα διαθέτει μια full-screen οθόνη με αναλογία διαστάσεων 18:9 και εγκοπή στο επάνω μέρος, καθιστώντας το έτσι ως το πρώτο τηλέφωνο της Vivo που θα έχει το συγκεκριμένο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό. Ωστόσο, αυτό έχει ήδη επιβεβαιωθεί από την εικόνα στο teaser που δημοσιεύτηκε από την εταιρεία και την εικόνα στη διαφημιστική πινακίδα που υπάρχει στην Ινδονησία.
Εκτός από την full-screen οθόνη με τα πολύ μικρά πλαϊνά bezels, οι εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν ξεκάθαρα ότι το τηλέφωνο θα έχει επίσης μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Λόγω των λεπτών bezels, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί κι αυτός στο κέντρο του πάνω μέρους της πίσω πλευράς του τηλεφώνου.
Η διπλή οπίσθια φωτογραφική μηχανή έχει τοποθετηθεί με κάθετη διάταξη στην επάνω αριστερή γωνία μαζί με ένα LED φλας ακριβώς κάτω από τους αισθητήρες της κάμερας. Η εταιρεία έχει αποκαλύψει επίσης, ότι ένα από τα highlights του Vivo V9 είναι ότι θα διαθέτει μια εμπρόσθια φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 24 megapixel.
Οι νέες εικόνες αποκαλύπτουν επίσης ότι το τηλέφωνο θα έχει μια υποδοχή ήχου 3,5 χιλιοστών στο κάτω μέρος μαζί με μια θύρα micro USB. Αναμένουμε ότι το τηλέφωνο θα έρθει με προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Android Oreo με FunTouch UI. προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του τηλεφώνου.
Ενώ η εταιρεία έκανε γνωστή την ημερομηνία παρουσίασης του Vivo V9 στην Ινδία, δεν έχει κάνει το ίδιο για άλλες αγορές. Ωστόσο, φαίνεται ότι το Vivo V9 θα παρουσιαστεί σύντομα στη Μαλαισία καθώς στην σελίδα της Vivo Μαλαισίας στο Twitter γίνεται συνεχή αναφορά στα χαρακτηριστικά ενός παρόμοιου τηλεφώνου από την αρχή αυτού του μήνα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment