TP-Link Neffos στην έκθεση MWC 2018 με 2 νέα μοντέλα

Η TP-Link ανακοίνωσε τα Neffos C7 και Neffos N1 κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη. Σχεδιασμένα να παρέχουν έξυπνες τεχνολογίες στον τομέα της φωτογραφίας τα νέα μοντέλα εξασφαλίζουν φωτογραφικές εμπειρίες που είναι διασκεδαστικές και έξυπνες.
TP-Link Neffos N1
Γεμάτο με κορυφαίες λειτουργίες κάμερας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στον τρόπο ζωής των σύγχρονων χρηστών, το Neffos N1 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που έχει στο πίσω μέρος του διπλή κάμερα, δηλαδή δύο κάμερες Sony IMX386 12-megapixels.
Η μία διαθέτει έναν εξελιγμένο αισθητήρα RGB Sony IMX386, ο οποίος συλλέγει ευρύ φάσμα χρωμάτων, ενώ η άλλη, διαθέτει έναν ασπρόμαυρο αισθητήρα, ο οποίος αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες. Και οι δύο έχουν την ικανότητα να συλλέγουν πιο πολύ φως. Όλα αυτά συνδυάζονται με αλγορίθμους που μειώνουν δραστικά τον ψηφιακό «θόρυβο», με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες και τα βίντεο να είναι εκπληκτικά ευκρινή και ζωντανά, ακόμη και τη νύχτα.
Ο επιπλέον αισθητήρας της κάμερας, σας επιτρέπει να τραβάτε όμορφες φωτογραφίες με κάθετο προσανατολισμό και ρηχό βάθος πεδίου, ώστε να προσδίδεται εφέ “εκτός εστίασης” (bokeh), όπου το αντικείμενο της φωτογράφησης ξεχωρίζει από το φόντο. Παλαιότερα, αυτό μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με ογκώδεις και ακριβές φωτογραφικές μηχανές DSLR με μεγάλο άνοιγμα φακού.
Άλλο ένα «δυνατό» χαρακτηριστικό του Neffos N1 είναι ο ισχυρός αλλά και ταυτόχρονα ενεργειακά αποδοτικός οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio P25 που «τρέχει» στα 2.6GHz. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με μνήμη 4GB RAM, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην απόδοση, προσφέροντας ισχυρότατες δυνατότητες εξελιγμένου multitasking και gaming.
TP-Link Neffos C7
Tο Neffos C7, είναι σχεδιασμένο με μεταλλικό σώμα και διαθέτει ευκρινέστατη μπροστινή κάμερα 8 Megapixel για selfies & video-conference στην μεγάλη οθόνη 5.5-ιντσών της συσκευής. Η λειτουργία καλλωπισμού (Beautify Mode) 10 επιπέδων, σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπει τη ζωντανή προεπισκόπηση πολλών μεθόδων καλλωπισμού, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε τις τελειότερες, αλλά και φυσικότερες φωτογραφίες με ένα απλό κλικ.Για απλή φωτογράφιση, το C7 διαθέτει πίσω κάμερα 13 Megapixel με γρήγορη αυτόματη εστίαση που «κλειδώνει» σε ένα αντικείμενο με ακρίβεια, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε λεπτομερείς φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment