Nokia 9 και Nokia 8 Pro: νέες ναυαρχίδες μέσα στο 2018;

Η δυναμική παρουσία της Nokia στο MWC 2018 με την ανακοίνωση 4 νέων συσκευών φαίνεται πως δε σταματά εδώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η HMD Global θα λανσάρει δύο ακόμη top-tier smartphones, τα Nokia 9 και Nokia 8 Pro, πριν το τέλος του έτους. 
Το Nokia 8 Sirocco μπορεί να έκλεψε τις εντυπώσεις από πλευράς Nokia ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι Φιλανδοί έχουν σκοπό να επαναπαυτούν σε αυτό. Αντιθέτως, απ’ ό,τι φαίνεται σκοπεύουν να συνεχίσουν να δουλεύουν επάνω σε flagship smartphones. Τα Nokia 9 και Nokia 8 Pro φημολογείται ότι θα είναι εξοπλισμένα με Snapdragon 845 SoC και ότι θα διακρίνονται για τις φωτογραφικές τους λειτουργίες.
 Ειδικά, το Nokia 9 θα αποτελεί την πιο ισχυρή ναυαρχίδα της HMD Global με 5.7 ιντσών οθόνη, in-display fingerprint sensor, κορυφαίες λειτουργίες στην κάμερα και σύστημα Penta-Lens. Σύμφωνα με την πηγή το Nokia 9 θα ανήκει στα top-tier smartphones από το υψηλότερο ράφι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τιμή του. Από την άλλη, το Nokia 8 Pro με 5.5 ιντσών οθόνη θα είναι λογικά η πιο οικονομική επιλογή. Δεν αποκλείεται ωστόσο να το δούμε και αυτό με το νέο πρωτοποριακό σύστημα πολλαπλών φακών που θέλει να ενσωματώσει η εταιρεία στις συσκευές της. Το πιο πιθανό είναι οι νέες ναυαρχίδες της HMD Global να ανακοινωθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη οπότε μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment