Οι διαφορές στις επιδόσεις ενός iPhone 6s

Σύμφωνα με την Apple ο λόγος που επιβράδυνε τις επιδόσεις των παλαιότερων μοντέλων ήταν πως η μπαταρία δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του επεξεργαστή. Έτσι, όσο πάλιωνε το τηλέφωνο, τόσο έπεφταν και οι επιδόσεις του. Αντικαθιστώντας την μπαταρία λοιπόν, το τηλέφωνο μπορεί να επανέλθει στην πρότερη δόξα του. 
Αλλά για τι διαφορές στις επιδόσεις μιλάμε; Το video του YouTuber Bennett Sorbo είναι αποκαλυπτικό, αφού μας δείχνει τις επιδόσεις του iPhone 6s πριν και μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, οι διαφορές είναι σημαντικές. Οι εφαρμογές και τα websites φορτώνουν αρκετά πιο γρήγορα και παρόλο που μιλάμε για μερικά δευτερόλεπτα, αν αθροίσει κάποιος τη συνολική χρήση στη διάρκεια της μέρας, μπορεί να κερδίσει ακόμα και μερικά λεπτά. 
Στο συγκεκριμένο video το κινητό με την παλιά μπαταρία χρειάστηκε 1 λεπτό και 12 δευτερόλεπτα παραπάνω για να ολοκληρώσει τον κύκλο εργασιών σε σχέση με το ίδιο κινητό μετά την αντικατάσταση μπαταρίας με καινούρια. Να σημειώσουμε πως η iOS αναβάθμιση σε 11.3 θα σας επιτρέψει να απενεργοποιήσετε την επιβράδυνση των επιδόσεων του τηλεφώνου, η Apple δε σας εγγυάται όμως την ομαλή λειτουργία του. Ξαφνικές απενεργοποιήσεις και επανεκκινήσεις είναι πιθανές αν επιλέξετε αυτή τη λύση.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment