Sharp Aquos S3: έχει κινητές χάρες..

Το Sharp Aquos S2 φέρει εντυπωσιακή ομοιότητα με το Essential PH-1, χάρη στην ίδια εγκοπή που έχει στο πάνω μέρος της οθόνης. Η ομοιότητα στο σχεδιασμό προκάλεσε ακόμη και μια δήλωση του Andy Rubin ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευσή του στον CEO της Foxconn. Η Foxconn είναι η κύρια κάτοχος της Sharp και κατέχει επίσης ένα μερίδιο της Essential. Όσον αφορά στο επερχόμενο Aquos S3, η Sharp έχει εγκαταλείψει τον σχεδιασμό του Essential phone και έχει εισάγει το σχεδιασμό του iPhone X, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στις πρώτες live φωτογραφίες του τηλεφώνου που διέρρευσαν πριν από ένα περίπου μήνα. 
Τώρα, εμφανίστηκαν και νέες ζωντανές εικόνες του μη ανακοινωμένου smartphone, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον διάδοχο του Aquos S2, το οποίο παρεμπιπτόντως έχει κυκλοφορήσει μόλις έξι μήνες. Όπως ίσως διαπιστώνετε αυτές οι ζωντανές φωτογραφίες του Sharp Aquos S3 επιβεβαιώνουν τις προηγούμενες διαρροές. Εντός της εγκοπής υπάρχει μια κάμερα στα αριστερά και μια σχάρα για το ακουστικό στη μέση. Υπάρχει επίσης κι ένας αισθητήρας, ο οποίος όμως δεν είναι ορατός. Σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο του περασμένου έτους που έχει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο εμπρόσθιο Home Button, το Aquos S3 έχει τον δικό του αισθητήρα στο πίσω μέρος. 
Οι δύο οπίσθιες κάμερες είναι τοποθετημένες σε κατακόρυφη διάταξη, ενώ υπάρχει ένα δευτερεύον μικρόφωνο πάνω από αυτές και ένα LED φλας από κάτω. Το πίσω μέρος δείχνει να είναι κατασκευασμένο από γυαλί αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι μεταλλικό με NCVM επίστρωση όπως αυτό του 360 N6 Pro. Όποιο και να είναι πάντως, το βέβαιο είναι ότι δεν φέρει βουρτσισμένο μέταλλο όπως το πίσω μέρος του Aquos S2, αν και είναι μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment