Samsung Galaxy S9: μικρότερη αναλογία οθόνης-σώματος από το S8

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει μεγάλη συζήτηση γύρω από την φαινομενική ύπαρξη bezels στα πλάγια του νέου Samsung Galaxy S9. Τελικά όμως, η επερχόμενη ναυαρχίδα θα έχει μεγαλύτερο ή μικρότερο screen-to-body ratio από το Galaxy S8; Οι δύο συσκευές θεωρούνται bezel-less και ακολουθούν την edge-to-edge σχεδιαστική γραμμή της εποχής. 
Μάλιστα, η Samsung με το S8 “έδειξε” τον δρόμο του design χωρίς πλαίσια σε πολλούς κατασκευαστές. Ένα στοιχείο που συμβάλλει στην ψευδαίσθηση της ανυπαρξίας των bezels είναι η κυρτή στα πλάγια Infinity Display. Όμως, η Sammie φαίνεται πως θα μειώσει αισθητά την κυρτότητα στους νέους S9 εκπροσώπους, πιθανότατα για να συμβάλλει στην καλύτερη κάλυψη της οθόνης με μεμβράνες προστασίας και tempered glasses. Επιστρέφοντας όμως στο αρχικό ερώτημα, την απάντηση επιχείρησαν να δώσουν τα παιδία στο gsmarena.com, με το συμπέρασμα να είναι σχετικά αναμενόμενο. Σύμφωνα λοιπόν με τα renders που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, υπολογίζεται πως το screen-to-body ratio του Galaxy S9 κυμαίνεται στο 85.3%. Για όσους δεν το αντιλήφθηκαν, είναι μικρότερο από το 86.2% του Galaxy S8. 
Αναφορικά με το Galaxy S9+ (φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα), η αναλογία φτάνει το 86.2% (ίδιο με του S8), ξανά μικρότερη του 87.5% που συναντάμε στο Galaxy S8+. Μπορεί οι διαφορές να είναι πραγματικά πολύ μικρές και να μην φαίνονται με το γυμνό μάτι, όμως αν τα renders που έχουμε στην κατοχή μας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε ή ύπαρξη πλαισίων στα πλάγια των S9 / S9+ θα καταστήσουν την μικρότερη αναλογία αισθητή. Για να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως τα πολυαναμενόμενα Galaxy S9 και S9+ θα έχουν όντως μεγαλύτερα… bezels από τους προκατόχους τους, θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμα, συγκεκριμένα μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment