Nokia 4: Με Snapdragon 450 τελικά στο MWC 2018;

Νέες πληροφορίες θέλουν το Nokia 4, ένα mid-range smartphone να ενσωματώνει το Snapdragon 450 για SoC και να ανακοινώνεται στο MWC 2018. Η «ύπαρξη» του Nokia 4 έγινε γνωστή σε ένα APK tear-down της νέας Nokia Camera. Στην συνέχεια ακούστηκε ότι το Nokia 4 θα αντικαταστήσει το Nokia 3 και θα έρχεται με Snapdragon SoC. Νέα πληροφορία από το vk.com επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Nokia 4, το οποίο τελικά θα ενσωματώνει το Snapdragon 450 και θα ανακοινωθεί στο MWC 2018. 
To Nokia 4 εμφανίστηκε στο APK tear-down μαζί με τα Nokia 1, Nokia 7 Plus και Nokia 8 Sirocco. Αργότερα ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιες διαρροές σχετικά με τα Nokia 1 και Nokia 8 Sirocco που αναφέρουν ότι οι δύο συσκευές θα ανακοινωθούν στο MWC 2018, ενώ και οι πηγές του nokiapoweruser.com αναφέρουν ότι τα Nokia 1 και Nokia 7 Plus σίγουρα θα παρουσιαστούν στο MWC 2018. 
Όμως, η ύπαρξη του Nokia 4 δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια σχετικά αξιόπιστη πηγή και η νέα διαρροή δεν αναφέρει τίποτα άλλο εκτός από το ότι θα έρχεται με το Snapdragon 450. Πάντως, αν ισχύει η νέα πληροφορία, η συσκευή θα ανήκει στην mid-range κατηγορία. Το Snapdragon 450 έρχεται με οχτώ πυρήνες ARM Cortex-A53 με χρονισμό μέχρι 1.8GHz και γραφικά Adreno 506. Το ίδιο SoC βρίσκεται στο Xiaomi Redmi 5 και οι φήμες λένε ότι θα βρίσκεται και στο Moto G6. Όπως και να έχει, θα μάθουμε σε λίγες μέρες αν οι φήμες για το Nokia 4 ισχύουν.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment