Land Rover Explore: To ανθεκτικό smartphone της νέας εποχής

To Land Rover Explore είναι το ανθεκτικό smartphone της Land Rover που με την παρουσία του θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό Mobile World Congress. Θα τα καταφέρει έναντι του ανταγωνισμού; Κάτι μας λέει πως ναι. Πίσω από την κατασκευή του ανθεκτικού smartphone με την κομψή εμφάνιση και τις high-end λειτουργίες βρίσκεται ένα όνομα: η Bullit. Για όσους δεν την ξέρετε είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή των κινητών τηλεφώνων Caterpillar αλλά και άλλων προϊόντων που μπορούν να λειτουργήσουν σε ακραίες συνθήκες. 
Έτσι και το Land Rover Explore είναι ένα τηλέφωνο που απευθύνεται σε εξειδικευμένο κοινό. Σε χρήστες που αγαπούν την περιπέτεια και θέλουν να χρησιμοποιούν το smartphone τους στη θάλασσα, στο βουνό, στο χιόνι ή ακόμη και στην έρημο. Σε επαγγελματίες με έντονη δραστηριότητα, οι οποίοι δεν θέλουν να κάνουν εκπτώσεις στην εμφάνιση και στα τεχνικά χαρακτηριστικά Ως εκ τούτου λοιπόν το Land Rover Explore είναι εξοπλισμένο με 5 ιντσών Full HD οθόνη με επίστρωση Gorilla Glass 5, η οποία εννοείται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με γάντια. 
Το αμερικάνικο μοντέλο διαθέτει δύο κάμερες, μία κύρια στο πίσω μέρος με ανάλυση 16 megapixels και μία πρόσθια με ανάλυση 8 megapixels για selfie λήψεις. Όσον αφορά στην επεξεργαστική του ισχύ το 10πύρηνο chipset Helio X27 της MediaTeK στα 2.6GHz σε συνδυασμό με την 4GB RAM ευελπιστούμε ότι θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες του χρήστη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment