Vivo ανακοινώνει την πρώτη συσκευή με σαρωτή εντός οθόνης

Όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί και η ίδια, η Vivo προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της συσκευής η οποία θα διαθέτει τον πρώτο σαρωτή αποτυπωμάτων εντός οθόνης. Πριν από ένα μήνα περίπου, η Synaptics είχε αποκαλύψει τον FS9500 sensor και είχε αναφέρει ότι θα λειτουργεί σε συσκευές των πέντε κορυφαίων κατασκευαστών της αγοράς. Στην ουσία, η Vivo δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου σήμερα, στο οποίο ανακοινώνει το συγκεκριμένο smartphone και την ύπαρξη τέτοιου σαρωτή σε αυτό. 
Ωστόσο, δεν ανέφερε άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής, τόνισε όμως τα πλεονεκτήματα που αυτός φέρει. 
Πιο συγκεκριμένα, ότι αφενός βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής, κάτι που θα ευχαριστήσει πολλούς και δευτερευόντως ότι εξακολουθεί να επιτρέπει τη δημιουργία bezel less οθονών
Η Vivo μάλιστα, συνόδευσε την ανακοίνωση και με την εικόνα που ακολουθεί παραπάνω και που δείχνει πως ακριβώς λειτουργεί, συνοδευόμενο από ένα dedicated interface που φωτίζεται όταν χρειάζεται να γίνει η σάρωση του αποτυπώματος. Θα χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα της συσκευής, την πρόσβαση σε προστατευμένο περιεχόμενο ή κατά τη διάρκεια πληρωμών που απαιτούν βιομετρική ταυτοποίηση. 
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment