Το εύκαμπτο Samsung Galaxy X είναι τελικά…

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες για την κυκλοφορία ενός φουτουριστικού smartphone από την Samsung με κωδική ονομασία Galaxy X, το οποίο θα μπορούσε να λυγίσει ή ακόμα και να διπλώσει, ενσωματώνοντας εύκαμπτη οθόνη και ευλύγιστο σώμα. Μάλιστα, εξαιτίας των πολλών πατεντών που κατέθετε ο κατασκευαστής για κινητά με αναδιπλούμενα panels, το τεχνολογικό κοινό ήταν σίγουρο για την κυκλοφορία του X. 
Όπως συμβαίνει όμως σε κάθε κατηγορία ειδήσεων, έτσι και στον τεχνολογικό χώρο δεν ισχύει τίποτα στα σίγουρα αν δεν το ανακοινώσει η ίδια η εταιρεία. Παρά την πληθώρα υποτιθέμενων διαρροών και βάσιμων πληροφοριών, φαίνεται πως η Samsung έχει εντελώς διαφορετικά πλάνα από αυτά που νόμιζε η πλειοψηφία των αναλυτών, τουλάχιστον αναφορικά με το Galaxy X. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον, ίσως και μέσα στην νέα χρονιά, ο Κορεάτης κολοσσός να κυκλοφορήσει μια φουτουριστική συσκευή με εύκαμπτο σώμα, όμως αυτή δεν θα είναι το X που μοιάζει να είναι ακριβώς η αντίθεση πρόταση…
 Σύμφωνα με ένα άρθρο που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της Sammie και αφορά την διάθεση ισχυρού LTE σήματος σε συρμούς τρένων και μετρό στην Νότια Κορέα, γινόταν αναφορά σε ένα σκληροτράχηλο rugged smartphone για επαγγελματίες, το οποίο (μεταξύ άλλων) θα υποστηρίζει την νέα τεχνολογία LTE-R. Η κωδική του ονομασία είναι SM-G888N0. Όλο αυτό το διάστημα, η συντριπτική πλειοψηφία των διαρροών περί ενός ευλύγιστου κινητού αφορούσαν μια συσκευή με κωδικό G888N0, αλλά εφόσον η Samsung επίσημα το κατέταξε στις rugged προτάσεις της, δεν έχουμε παρά να συμβιβαστούμε. 
Εν τέλει, το φουτουριστικό, λεπτό, όμορφο και ευλύγιστο Galaxy X απεδείχθη ένα βαρύ, παχύ, “σκληρό” κινητό με design που μάλλον δεν θα συναρπάζει (λόγω της ιδιαιτερότητας του). Ενδέχεται πάλι η Samsung να εκπλήξει τους πάντες και να παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο rugged smartphone, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο ως προς την υλοποίηση του. Μάλλον, προς το παρόν, θα αρκεστούμε με τα επερχόμενα Galaxy S9/S9+ και θα αφήσουμε την υλοποίηση εύκαμπτων τηλεφώνων για λίγο αργότερα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment