Huawei P10 και P10 Plus: Android 8 Oreo μέσω beta

Μπορεί μεν η Huawei να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ανακοίνωση των επερχόμενων P11 high-end μοντέλων, όμως δεν ξεχνάει τις περσινές συσκευές της. Τα P10 / P10 Plus αποτέλεσαν ναυαρχίδες του κατασκευαστή για το πρώτο μισό της περασμένης χρονιάς και πλέον οι δύο προτάσεις “ετοιμάζονται” για την αναβάθμιση στο Android 8 Oreo.
Μάλιστα, όσοι κάτοχοι των δύο P10 smartphones θέλουν να δοκιμάσουν λίγο νωρίτερα την νέα εμπειρία Android που φέρνει η Google μέσω του Oreo, μπορούν να κατεβάσουν την beta έκδοση μέσω εφαρμογής που παρέχει η ίδια η Huawei. Πριν προχωρήσετε στην λήψη του Beta app της εταιρείας, καλό είναι να βεβαιωθείτε πως η έκδοση λογισμικού του P10 μοντέλου σας είναι μια εκ των VTR-L09C432B180, VTR-L29C432B180, VKY-L09C432B181 ή VKY-L29C432B181. Αν όντως το smartphone σας λειτουργεί με μια εκ των προαναφερθέντων εκδόσεων, τότε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή που θα σας δώσει πρόσβαση στο Android Oreo beta από εδώ.
Σύντομα η Huawei θα διαθέσει το σταθερό build του 8 Oreo για όλα τα P10 και P10 Plus. Όπως είναι αναμενόμενο, οι χρήστες θα αλληλεπιδρούν με το νέο λειτουργικό μέσω του EMUI 8.0 που ήδη συναντάμε στα Mate 10 / Mate 10 Pro. Ας ελπίσουμε ο κατασκευαστής να ενσωματώσει στην αναβάθμιση όλες τις νέες δυνατότητες και τις λειτουργίες που εκείνη διαθέτει, όπως είναι για παράδειγμα το πολυσυζητημένο Project Treble. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γνωρίζουμε περισσότερα για την… πορεία του Android 8 Oreo μέχρι το επίσημο σταθερό build.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment