HTC Edge Launcher: Αναβαθμίζεται με περισσότερες επιλογές

Ο Edge Launcher της HTC είναι ένα χαρακτηριστικό που έκανε το ντεμπούτο του το Νοέμβριο μαζί με το HTC U11+ και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πλήθος εφαρμογών και λειτουργιών, πιέζοντας απλά τα πλαϊνά του τηλεφώνου τους όπου και εμφανίζεται στην οθόνη ένα καρουσέλ από εικονίδια εφαρμογών. 
Πρόκειται για μια επέκταση της λειτουργίας Edge Sense που ξεκίνησε νωρίτερα πέρυσι και μας επέτρεπε μόνο να ενεργοποιήσουμε μία λειτουργία κάθε φορά. Τώρα, η HTC κυκλοφόρησε αναβάθμιση για τον Edge Launcher, όπου επιτρέπει πλέον στους χρήστες να επανατοποθετήσουν κατά βούληση τα εικονίδια με τη συνήθη μέθοδο drag and drop, ενώ έχει προσθέσει τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, την αυτόματη περιστροφή και το Wi-Fi hotspot στις διαθέσιμες επιλογές. Ίσως όμως, η πιο χρήσιμη αλλαγή είναι η προσθήκη της δυνατότητας ενεργοποίησης του Edge Launcher από την οθόνη κλειδώματος. 
Όταν πιέσουμε ένα κλειστό τηλέφωνο, εμφανίζεται το μενού του Edge Launcher ακριβώς όπως συμβαίνει όταν το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο. Η μόνη διαφορά είναι ότι μόλις επιλεγεί μια ενέργεια και το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο, θα πρέπει να ξεκλειδωθεί από το χρήστη με δακτυλικό αποτύπωμα ή pin ή όποιο άλλο κλείδωμα έχουμε βάλει. Εκτός εάν έχουμε ενεργοποιήσει κάποια λειτουργία που επιτρέπει το άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών χωρίς να χρειάζεται ξεκλείδωμα, όπως για παράδειγμα τη λειτουργία Trusted Places. Η λειτουργία Edge Launcher θα κυκλοφορήσει και σε περισσότερες συσκευές της HTC, αρκεί φυσικά να υποστηρίζουν το Edge Sense.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment