Energizer Power Max P600S: Με μπαταρία τούρμπο και bezel-less

Η Energizer δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή για την κατασκευή κινητών τηλεφώνων, αλλά μπαταριών. Όμως, η Αμερικάνικη εταιρεία δραστηριοποιείται και σε αυτό τον χώρο, αποφασίζοντας μάλιστα να κυκλοφορήσει μια mid-range πρόταση ώστε να προσελκύσει όσους χρήστες θέλουν ένα smartphone με ικανοποιητικές επιδόσεις και μακρά διάρκεια μπαταρίας. Ο λόγος για το Power Max P600S, ένα κινητό που αν δει κανείς με μια πρώτη ματιά, θα νομίζει πως αντικρίζει το Samsung Galaxy S8. 
Αυτό γιατί η Energizer έχει σχεδιάσει την συσκευή με ελάχιστα bezels περίπου όπως η Sammie στους τελευταίους Galaxy S εκπροσώπους, καθιστώντας την σύμφωνη με την edge-to-edge τάση. Η οθόνη έχει αναλογία 18:9, μέγεθος 5.99 ίντσες και ανάλυση 1080p+. Στην θέση του επεξεργαστή η εταιρεία έχει τοποθετήσει τον MediaTek Helio P25 ο οποίος συνοδεύεται είτε από 3GB μνήμη συστήματος και 32GB ελεύθερο χώρο ή 6GB μνήμη RAM και 64GB διαθέσιμη χωρητικότητα. Αναφορικά με τις κάμερες, η κύρια στο πίσω μέρος αποτελείται από δύο φακούς των 13 και 5 Megapixel, ενώ το selfie module “αισθάνεται” 8 Megapixel. 
Φυσικά, το μεγαλύτερο όπλο στην φαρέτρα του Power Max P600S είναι η τεράστια μπαταρία της τάξης των 4500 mAh (υποστηρίζει ταχεία φόρτιση μέσω USB Type-C), με την Energizer να υπόσχεται πως το smartphone είναι σε θέση να αντέξει 12 ώρες χρήσης μακριά από την πρίζα ή 16 ημέρες (!) όντας απλώς ανοιχτό (standby mode).
 Η έκδοση του Android με την οποία θα λειτουργεί το smartphone καθώς και η τιμή του δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα από τον κατασκευαστή. Πρόκειται για μια φιλόδοξη προσπάθεια από την Energizer που θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών οι οποίοι θέλουν να αγοράσουν μια συσκευή με… αντοχές, χωρίς να κάνουν θυσίες στην ισχύ ή την πληθώρα χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. Το μέλλον θα δείξει αν το Power Max P600S κατάφερε να χαράξει την δικιά του πορεία στην αγορά, δείχνοντας τον δρόμο στις μελλοντικές πιθανές Android κυκλοφορίες της Energizer.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment