Alcatel: Νέα σειρά smartphone με οθόνες αναλογίας 18:9

ΤΗΝ νέα σειρά smartphone ανακοίνωσε η Alcatel στο πλαίσιο της CES 2018. Πρόκειται για τα μοντέλα των σειρών Alcatel 5, Alcatel 3 και Alcatel 1, με τα δύο πρώτα να ξεχωρίζουν καθώς έρχονται με οθόνες αναλογίας 18:9.
Τα Alcatel 5, Alcatel 3V και Alcatel 1X εντάσσονται σε διαφορετικές κατηγορίες όσον αφορά στην τιμή, με τα δύο πρώτα να επιλέγουν οθόνες αναλογίας 18:9 και το Alcatel 1X να βρίσκεται στην 16:9. Παρόλο που η εταιρεία δεν ήταν πολύ αναλυτική σχετικά με τις τεχνικές τους προδιαγραφές, γίνεται ξεκάθαρο ότι παρά την αλλαγή της αναλογίας σε μια πιο δημοφιλή στην αγορά, οι συσκευές δεν έγιναν bezel-less. Ωστόσο το Alcatel 5 και το Alcatel 3V έχουν οθόνη edge-to-edge.
alcatel 1x
alcatel 3v 1
alcatel 5
Παρόλο που το Alcatel 5 έρχεται με λεπτότερα περιθώρια και ίσως πιο προσιτή στην αγορά εμφάνιση, είναι το Alcatel 3V που έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη σε κάθετη διάταξη. Από την άλλη, το Alcatel 5 έρχεται με δύο αισθητήρες μπροστά.
Και τα τρία μοντέλα έρχονται με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη.
Παρόλο που η εταιρεία ανέφερε ότι θα δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τις συσκευές τον Φεβρουάριο, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες θέλουν το Alcatel 5 να έρχεται με το MediaTek MT6750, ένα chip για mid-range συσκευές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment