ΤΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ 2017

Ο ειδικός στα τεστ αντοχής και ανθεκτικότητας των κινητών του JerryRigEverything καναλιού, Zack, αποφάσισε να μοιράσει βραβεία για τα κινητά του 2017 που τον εντυπωσίασαν περισσότερο με την ανθεκτικότητά τους, αλλά και την ευκολία επισκευής τους.
 Ο JerryRig έδωσε το βραβείο του Πιο Ανθεκτικού Τηλεφώνου 2017 στο Nokia 6, ενώ στην ακριβώς απέναντι όχθη βρίσκεται το HTC U11, το οποίο διαθέτει οθόνη, η οποία σπάει ιδιαίτερα εύκολα.
Άλλες κατηγορίες περιλαμβάνουν τα πιο εύκολα επισκευάσιμα κινητά του 2017. Το βραβείο εκεί πηγαίνει στο Google Pixel 2, λόγω της οθόνης που μπορεί να αντικατασταθεί πολύ εύκολα, αλλά και του σφραγισμένου hardware. Τα iPhone 8, 8 Plus και iPhone X ενσωματώνουν γυάλινη πλάτη, η οποία βρίσκεται κάτω από την κάμερα και έτσι είναι τα πιο δύσκολα smartphones της χρονιάς ως προς την επισκευή τους. Δεν βοηθά και το γεγονός ότι το κόστος επισκευής επίσης είναι μεγάλο.


Κάποια άλλα βραβεία του YouTuber περιλαμβάνουν το πιο Βελτιωμένο Τηλέφωνο του 2017, το οποίο κέρδισε το BlackBerry Keyone, το HTC U Ultra Sapphire Edition ως το πιο καινοτόμο, καθώς έχει επιφάνεια από ζαφείρι, αλλά και το Κινητό με που προσφέρει την καλύτερη Αξία για τα Χρήματά σας, το οποίο κέρδισε το OnePlus 5T.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment