Moto Z 2018 γιατί θέλουμε το καλύτερο

Δεν πέρασε καιρός από τότε που η Motorola ανακοίνωσε το διάδοχο του πρώτου Moto Z στην αγορά υπό τη μορφή του Moto Z 2. Παραταύτα, σε μια απρόσμενη κίνηση, η εταιρία παρουσίασε το τρίτο μέλος της σειράς, το Moto Z 2018. H Motorola γιορτάζει τα 45 χρόνια της στην αγορά των κινητών τηλεφώνων μέσω αυτής της καθόλα συλλεκτικής έκδοσης της συσκευής, εξού και η επιλογή αυτής της ονομασίας έναντι του συμβατικού Moto Z 3 που θα περιμένατε.
 Το Moto Z 2018 εξοπλίζεται με μια 5.5-ιντσών 2K AMOLED οθόνη, φέροντας τη γνωστή ShatterShield τεχνολογία προστασίας της εταιρίας, ενώ κάτω από το καπό του βρίσκουμε το Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm να συνοδεύεται από 6GB μνήμης και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Μεταξύ των υπολοίπων χαρακτηριστικών, μια 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα με ενσωματωμένο ευρυγώνιο φακό, καθώς και δυο οπίσθιες στα 12 megapixel ολοκληρώνουν τη σύνθεση. 
Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2.730mAh και προσφέρει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω της τεχνολογίας Turbo Fast Charging, αγγίζοντας την αυτονομία μιας ολόκληρης ημέρας. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας σε συλλεκτικό πακέτο που θα περιλαμβάνει δύο premium θήκες, δύο mods, ακουστικά, κάρτα μέλους, φορτιστή και καλώδιο μετατροπής USB Type-C σε audio jack 3.5mm
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment