Στο Microsoft Store και συσκευές ...Android

Πολλοί ήταν εκείνοι που ξαφνιάστηκαν με την απόφαση της Microsoft να διαθέτει τα Galaxy S8 στα δικά της καταστήματα αλλά δεδομένου ότι τα Windows 10 Mobile σχεδόν δεν... υφίστανται, η εταιρεία θέλει να επεκτείνει τη γκάμα τηλεφώνων που διατίθενται στα καταστήματα της. Τώρα και το νέο Razer Phone θα διατίθεται από το Microsoft Store, καθιστώντας το δεύτερο smartphone Android που πωλείται από το γίγαντα λογισμικού μετά το Galaxy S8.
Ενώ η ίδια η Microsoft δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με αυτό το θέμα, όλα αποκαλύπτονται από το επίσημο δελτίο τύπου της Razer που ανάμεσα στους λιανοπωλητές και τα σημεία πωλήσεις του νέου της smartphone βρίσκονται και τα καταστήματα της Microsoft στις ΗΠΑ.
Το Razer Phone είναι μια συσκευή για gamers, οπότε έρχεται με υλικό ειδικά βελτιστοποιημένο για παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρού επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 που συνδυάζεται με 8GB μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης 64GB με υποστήριξη κάρτας microSD. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD 5,72 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixel, ανανέωση 120 Hz, ευρεία γκάμα χρώματος και προστασία Gorilla Glass 3. Διαθέτει μια κάμερα 12 megapixel με φλας διπλού τόνου και διπλού LED, μια δευτερεύουσα κάμερα 8 megapixel, στερεοφωνικά ηχεία, διπλούς ενισχυτές, μπαταρία 4.000 mAh με Quick Charge 4+, NFC, Bluetooth 4.2 και Android 7.1. 1 λειτουργικό σύστημα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment