Το iPhone X είναι εδώ με unboxing

Το iPhone X κυκλοφόρησε χθες 3 Νοεμβρίου σε αρκετές αγορές σε όλο τον κόσμο και, ναι, η Ελλάδα ήταν από τις τυχερές που περιλαμβάνονται στην πρώτη “φουρνιά” των χωρών που το λαμβάνουν. Παρά την “τσουχτερή” τιμή, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι αυξημένο, σε σημείο πολλές πηγές από την ελληνική αγορά να επιβεβαιώνουν ρεκόρ προπαραγγελιών.
Ο κόσμος θέλει το νέο “επετειακό” iPhone, το οποίο εμφανίζεται ριζικά ανανεωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, κι αυτό είναι εμφανές από την πρώτη ματιά ακόμη. Εντελώς νέο design χωρίς καθόλου bezels, πλαίσια δηλαδή, γύρω από τις πλευρές του, OLED οθόνη για πρώτη φορά σε iPhone και γενικά μία φρέσκια σχεδίαση για την εποχή μας, με γυαλί στο εμπρόσθιο και το οπίσθιο μέρος που δημιουργεί premium αίσθηση στην οποία δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
Επιπλέον, το iPhone X εφοδιάζεται με καινοτομίες και χαρακτηριστικά υπεροχής, όπως η υποστήριξη Face ID σε μία πρωτοποριακή υλοποίηση για την Apple και φυσικά ο νέος “πανέξυπνος” Α11 Bionic επεξεργαστής.
cof
iPhone X-5
iPhone X-3
To iPhone X έρχεται με οθόνη 5,8 ιντσών Super Retina HD ανάλυσης 2436x1125 pixels, είναι συμβατό με το πρότυπο IP67 για αντοχή σε νερό και σκόνη και διαθέτει ακόμη 12MP dual cameras (f/1.8 και f2.4 apertures) με dual optical stabilisation και Quad LED TrueTone Flash καθώς και selfie camera 7MP με portrait mode και portrait lighting.

Διαβάστε ακόμη: Απαντάμε σε δύο (σχετικές) απορίες σε ένα θέμα! Πώς προφέρεται το iPhone X; Γιατί η Apple προσπέρασε το iPhone 9;

Ο Δημήτρης Σκιάννης είδε το iPhone X -το οποίο έφτασε στα γραφεία μας σε silver χρώμα από την Cosmote- και έκανε το πρώτο unboxing παρουσιάζοντας σε ένα χορταστικό video τις εντυπώσεις του.
iPhone X-4
Ταχύτητες έως και 500Mbps αποκλειστικά από την Cosmote
Το iPhone Χ υποστηρίζει ταχύτητες LTE Advanced γεγονός που επιτρέπει μόνο στους κατόχους του που είναι συνδρομητές Cosmote να απολαμβάνουν ταχύτητες έως και 500Mbps για πρόσβαση στο internet, ταχύτητες που προσφέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα το δίκτυο κινητής Cosmote. Έτσι, με τα νέα iPhone Χ οι πελάτες Cosmote μπορούν να σερφάρουν στο Internet με ασύλληπτες ταχύτητες, να στείλουν και να λάβουν μεγάλα αρχεία χωρίς καμία διακοπή, αλλά και να χρησιμοποιήσουν ακόμα καλύτερα, προηγμένες multimedia εφαρμογές
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment