Tο Honor 9 θέλει να ξεχωρίσει...

Η οικογένεια smartphones Honor έχει καταφέρει το απίστευτο... να "κατακτήσει" την προτίμηση των χρηστών μέσα σε πολύ μικρότερο διάστημα από άλλα brands, προσφέροντας συσκευές με ελκυστικό design, premium υλικά κατασκευής και εντυπωσιακά specs, σε τιμές που είναι άκρως δελεαστικές. Τελευταία προσθήκη στη γκάμα είναι το κορυφαίο Honor 9, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από τις ναυαρχίδες της αγοράς και προσφέρεται... στη μισή τιμή!
honor 9 (3)
Κύριο χαρακτηριστικό του είναι αναμφίβολα η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Διπλές κάμερες έχουν, πλέον, πολλές συσκευές της αγοράς, όμως αυτή του Honor 9 καταφέρνει να ξεχωρίσει από τη "μάζα". Διαθέτει δύο αισθητήρες, έναν των 20MP και έναν των 12MP, ενώ ο ένας από τους δύο φακούς έχει μεγάλο εστιακό μήκος, ώστε να προσφέρει 2x optical zoom χωρίς απώλειες (lossless). Πρακτικά, αυτό σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες με zoom από μεγάλη απόσταση (τοπία ή αντικείμενα), χωρίς καθόλου απώλεια στην ποιότητα! Ελάχιστες συσκευές μπορούν να το κάνουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και οι περισσότερες κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα τιμής.
Ο δευτερεύων φακός επιτυγχάνει ακόμη κάτι σημαντικό για τις φωτογραφίες σας. Το πολυπόθητο "bokeh" effect στα πορτραίτα, που "θολώνει" ελαφρώς το παρασκήνιο, εστιάζοντας στο πρόσωπο που φωτογραφίζετε. Αν είστε από εκείνους που ζηλεύατε τις "επαγγελματικές" φωτογραφίες των φίλων σας στα social media, τώρα θα μπορείτε κι εσείς να το κάνετε, με το Honor 9! Οι κάμερες του Honor 9 προσφέρουν δεκάδες δυνατότητες στο χρήστη και μόνο εξερευνώντας τες θα ανακαλύψετε πραγματικά το τι μπορεί να κάνει, εμείς απλά σας δίνουμε μια ιδέα! Η dual camera μπορεί να κάνει επίσης λήψη 4K video στα 30FPS, ένα κορυφαίο setting αυτή τη στιγμή για κάθε smartphone, ενώ με το ενσωματωμένο software θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πανεύκολα τα δικά σας videos με ηχητικά εφέ, ομαλές μεταβάσεις από σκηνή σε σκηνή και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σας κάνει να νιώσετε... σκηνοθέτης. Άλλωστε, το περιεχόμενο του video σας πρέπει να αναδειχθεί με το σωστό στήσιμο και την επεξεργασία...
Αφήνοντας την κάμερα του Honor 9 για λίγο, το βλέμμα πέφτει κατ'ευθείαν στον ελκυστικό σχεδιασμό του. Κατασκευασμένο από premium υλικά, με συνδυασμό μετάλλου και γυαλιού, αφήνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση στην αφή αλλά μαγνητίζει και την προσοχή των γύρω σας. Το πίσω μέρος του καλύπτεται από λεπτό 3D glass που αναδεικνύει τα μεταλλικά χρώματα της συσκευής, αλλά ταυτόχρονα προσδίδει και μια ακόμα ανώτερη αισθητική στη συσκευή. Και με πάχος 7,5mm, είναι ένα από τα λεπτότερα, high-end smartphones της αγοράς. Στην ελληνική αγορά θα το βρείτε στα εξής χρώματα: Μπλε, γκρι και μαύρο.
Φυσικά, smartphone χωρίς αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος είναι... φαγητό χωρίς αλάτι, έτσι το Honor 9 ενσωματώνει ένα εξελιγμένο fingerprint scanner στο εμπρός μέρος του, κάτω από την οθόνη, σε μορφή πλήκτρου αλλά το οποίο δεν πιέζεται. Αρκεί να το... χαϊδέψετε για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή αλλά και να επιστρέψετε στην Home Screen, ενώ μια απαλή ανάδραση θα σας δώσει την αίσθηση πως πιέσατε ένα φυσικό πλήκτρο. Ταυτόχρονα, αναγνωρίζει το αποτύπωμά σας σε ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου, για άμεσο ξεκλείδωμα όταν το χρειαστείτε.
honor 9 (2)
Όταν είπαμε πως το Honor 9 δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια ναυαρχίδα, το εννοούσαμε. Με τo Kirin 960 chipset στο εσωτερικό του, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου,προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις εφαρμογές και περιπτώσεις. Τρέχει το Android 7.0 Nougat με το εξελιγμένο EMUI 5.1 να προσφέρει τις δικές του αισθητικές και λειτουργικές "πινελιές" στο λειτουργικό της Google, κάνοντας τη χρήση, απόλαυση! Η μπαταρία των 3.200mAh του χαρίζει εύκολα μια μέρα αυτονομίας με αρκετή χρήση, ενώ η LTPS IPS οθόνη των 5,15" έχει full HD ανάλυση και εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης, αντάξια των υπόλοιπων specs της συσκευής.
Και επειδή μια σωστή multimedia εμπειρία χρειάζεται και υψηλής ποιότητας ηχητική απόδοση, το Honor 9 είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό ηχείο στο κάτω μέρος του, το οποίο αποδίδει καθαρά ακόμη και στη μέγιστη ένταση. Η τοποθέτησή του εξασφαλίζει πως δε θα το καλύπτετε με το χέρι σας ενώ το κρατάτε σε portrait ή landscape mode και θα κάνει τη θέαση ταινιών/videos, την ακρόαση μουσικής αλλά και το gaming, μια εμπειρία δίχως προηγούμενο.
Το Honor 9 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω των μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρονικών ειδών στα €399, αρκετά φθηνότερα από τις ναυαρχίδες της αγοράς. Αν, ωστόσο, ψάχνετε κάτι πιο οικονομικό, μαζί του παρουσιάστηκε και το Honor 6A με premium εμφάνιση και κατασκευή, οθόνη 5"Android 7.0 + EMUI 5.1, μπαταρία 3.020mAh και 2GB RAM στα €139.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment