Οι χρήστες του Messenger κάνουν συναλλαγές με PayPal

Οι χρήστες του Messenger μπορούν να κάνουν συναλλαγές μέσω PayPal. Το Facebook Messenger και το PayPal μόλις ήρθαν πιο κοντά. Ξεκινώντας από αυτή την Παρασκευή, οι χρήστες του Messenger μπορούν να στέλνουν λεφτά απευθείας από την εφαρμογή. Προς το παρών αυτό είναι εφικτό για τους χρήστες στις Η.Π.Α. Οι χρήστες που είναι συνδεόμενοι με τους λογαριασμούς PayPal μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δημοφιλή εφαρμογή Facebook Messenger για να στείλουν και να ζητήσουν χρήματα μεταξύ τους. «Η δυνατότητα αποστολής και ζήτησης χρημάτων στο Messenger δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές. Είναι ο ποιο βολικός τρόπος για να γίνουν τα πράγματα σε διαφορετικά πλαίσια», ανέφερε ο Bill Ready, Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής του PayPal.
Η αποστολή και η ζήτηση χρημάτων στο Messenger είναι μια εύκολη υπόθεση. Αρκεί οι χρήστες του PayPal να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους μέσα στο Messenger ή να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα σύνδεσης των λογαριασμών Messenger και PayPal όταν κάνουν online αγορές. Προηγουμένως, πάνω από 2,5 εκατομμύρια χρήστες του PayPal χρησιμοποίησαν το Messenger για να πραγματοποιήσουν αγορές στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Ωστόσο, η ανακοίνωση της Παρασκευής μπορεί να επεκτείνει περαιτέρω την εμβέλεια του PayPal. Έτσι η PayPal μπορεί να φέρει την υπηρεσία της σε 1,3 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνυμάτων του Messenger. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι χρήστες του Messenger στις Η.Π.Α. είχανε τη δυνατότητα να κάνουν συναλλαγές μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής από τον Μάρτιο του 2015.
Όμως αυτό απαιτούσε από τους χρήστες να εισάγουν τα στοιχεία της χρεωστικής κάρτας τους ως μέθοδο πληρωμής. Αλλά με την δυνατότητα της σύνδεσης της PayPal με το Messenger δεν θα σας χρειαστεί να δώσετε συνθηματικό. Επίσης θα είστε και πιο ασφαλείς στις συναλλαγές σας. Πηγή: Τεχνολογικά Νέα
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment