“Ψηφιακή θύριδα” ταινιών από στούντιο του Χόλιγουντ

Τον δρόμο της Disney και της πλατφόρμας Disney Movies Anywhere ακολούθησαν τρία από τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ, δημιουργώντας από κοινού μία “ψηφιακή θυρίδα” ταινιών, που θα αποθηκεύονται στο cloud. Η πλατφόρμα ονομάζεται Movies Anywhere και αποτελεί μία διευρυμένη εκδοχή της Disney Movies Anywhere, καθώς πλέον σε αυτήν συμμετέχουν και οι Warner Bros., Universal, Sony Pictures και Twentieth Century Fox.
Επίσης η πλατφόρμα θα έχει τον ίδιο τρόπο λειτουργίας με την Disney Movies Anywhere, δηλαδή ο χρήστης θα μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο υλικό του και από υπηρεσίες όπως το iTunes, το Amazon Video, το Google Play, ή την υπηρεσία της Vudu. Ωστόσο, πλέον θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολύ περισσότερο υλικό, αφού μαζί με τις ταινίες της Disney, τα τρία στούντιο έχουν προσθέσει περισσότερους από 7.300 τίτλους. Όπως είναι φυσικό, θα κυκλοφορήσει και ανεξάρτητη εφαρμογή της πλατφόρμας, για το iOS, την Apple TV, το Android, το Android TV και τις συσκευές Amazon Fire. Η app θα υποστηρίζεται από το Chromecast, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν επίσης να δοθούν τις ταινίες τους και από την ιστοσελίδα της πλατφόρμας.
Όπως φαίνεται, στόχος των δημιουργών της Movies Anywhere είναι να αποτελέσει τον βασικό των χρηστών, για να ψάξουν για ταινίες και να διαλέξουν τους τίτλους που τους ενδιαφέρουν. Όσον αφορά τον τρόπο αγοράς, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εταιρεία της επιλογής τους, Έτσι, για παράδειγμα, οι χρήστες Αndroid θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν από το Google Play, την Amazon ή τη Vudu. Από την άλλη πλευρά, οι κάτοχοι συσκευών της Apple θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το iTunes, εκτός αν μέσω του browser γι’ αυτό τον σκοπό μπουν στην ιστοσελίδα κάποιας ανταγωνίστριας εταιρείας
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment