Τα home networking προϊόντα της AVM

Η AVM ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από περίπου 30 χρόνια και με αργά αλλά σταθερά βήματα, οι 4 φίλοι - φοιτητές (οι οποίοι εργάζονταν πάνω στο πως θα κάνουν τους υπολογιστές της εποχής να "επικοινωνούν" καλύτερα μεταξύ τους), κατόρθωσαν να φτιάξουν μία εταιρεία που τα networking προϊόντα της έχουν αποσπάσει περισσότερα από 800 βραβεία και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων χιλιάδων χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο.
AVM IFA 2017 (14)
Η Γερμανική εταιρεία AVM είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο "παραδοσιακές" δυνάμεις στον κόσμο σε ότι έχει να κάνει με τα ποιοτικά home networking και wireless products.  Εκπληκτικά routers / modems (FRITZbox), repeaters, powerlines, DECT, τηλέφωνα και smart home gadgets συνθέτουν την πλούσια γκάμα της AVM, η οποία διαθέτει δεκάδες προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών.
AVM IFA 2017 (11)
Κορωνίδα όλων φυσικά είναι τα routers της γνωστής σειράς FRITZ!box, τα οποία κυκλοφορούν σε διαφορετικές εκδόσεις έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και οποιοδήποτε πορτοφόλι. Οι προτάσεις της AVΜ απευθύνονται περισσότερο σε ένα κοινό που αναζητάει το κάτι "παραπάνω"από τις "συμβατικές" λύσεις δικτυακών  προϊόντων που έχουν κατακλύσει την αγορά. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ανεπτυγμένες λειτουργίες τους και οι δυνατότητες παραμετροποίησης που προσφέρουν είναι κατά κάποιο τρόπο "μοναδικές" και δύσκολα συναντιόνται από αντίστοιχες λύσεις.
AVM IFA 2017 (8)
AVM IFA 2017 (10)
AVM IFA 2017 (2)
To "μυστικό" της επιτυχίας της AVM έγκειται στο γεγονός ότι η Γερμανική εταιρεία συνδυάζει πανίσχυρο hardware με το εκπληκτικά εξελιγμένο και ιδιοφυές software, όπου η κάθε λύση που προτείνει δύναται να δουλέψει με κάθε τεχνολογία δικτύου που υπάρχει (DSL, cable, LTE 4G ακόμη και οπτική ίνα). Αναφερόμενοι στο software, το FRITZ!OS είναι το λειτουργικό σύστημα που όχι μόνο θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη ως προς την διαχείριση των λειτουργιών του modem / router σας, αλλά παράλληλα η AVM έχει δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη λύση της AVM πάνω στις δικές σας ανάγκες. Το καλύτερο όλων μάλιστα είναι ότι μέσω του χρήσιμου mobile FRITZ!App μπορείτε να ελέγξετε και να διαχειριστείτε τα προϊόντα της AVM, χρησιμοποιώντας απλώς το smartphone ή το tablet σας, από οποιοδήποτε σημείο και εάν βρίσκεστε!
AVM IFA 2017 (16)
AVM IFA 2017 (18)
AVM IFA 2017 (19)
Τα "ευχάριστα" νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς το team της Γερμανικής εταιρείας εργάζεται πυρετωδώς ώστε να κρατάει συνεχώς όλα τα FRITZ!Boxes up-to-date, περνώντας όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Έτσι λοιπόν με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η maximum ασφάλεια, καθώς ο στόχος της AVM είναι όλα τα δικτυακά της προϊόντα (σε οποιαδήποτε κατηγορία και εάν ανήκουν) να δημιουργούν ένα καθεστώς ασφάλειας για τον χρήστη τους.
AVM IFA 2017 (3)
AVM IFA 2017 (21)
Εμείς στην περιήγηση μας στην μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας, IFA 2017, επισκεφθήκαμε το booth της AVM και είχαμε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τις μοναδικές λύσεις της που συνδυάζουν αξιοπιστία, ξεχωριστή ποιότητα κατασκευής και πλήθος από λειτουργίες που στοχεύουν στο να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες κάθε χρήστη ξεχωριστά και δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε πραγματικά ενθουσιασμένοι με όλα όσα είδαμε.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment