Με 3 νέα μοντέλα CAT στην IFA 2017!

Οι νέες ανακοινώσεις της CAT στο πλαίσιο της IFA 2017 περιλαμβάνουν δύο νέα smartphones και ένα tablet. Πρόκειται για τα “die hard” smartphones S41 και S31, αλλά και το T20 tablet.
Το Cat S41 δημουργήθηκε από την ανάγκη των χρηστών που προτιμούν τα προϊόντα της εταιρείας για μία συσκευή με μεγαλύτερη μπαταρία. Έτσι ενσωματώνει μία χωρητικότητας 5.000mAh που προσφέρει έως 38 ώρες ομιλίας (σε 3G) και έως 44 ώρες αναμονής. Κι αν σας φαίνεται πολλή για να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε πάντα να τη… μοιράσετε μέσω της λειτουργίας USB Battery Share που σας επιτρέπει να φορτίζετε άλλες συσκευές, με τη βοήθεια του καλωδίου που θα βρείτε στη συσκευασία.
Το Cat S41 ξεπερνά αυτό που οι περισσότεροι κατασκευαστές αποκαλούν στεγανοποίηση IP68, καθώς έχει δοκιμαστεί σε βάθος 2 μέτρων για μια ολόκληρη ώρα. Και επιπλέον έχει πέσει από ύψος 1,8 μ. πάνω σε σκυρόδεμα με επιτυχία, κερδίζοντας και την υποστήριξη της MIL-SPEC-810Gπροδιαγραφής.
Διαθέτει ακόμη οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p με προστασία Gorilla Glass 5, η οποία λειτουργεί με βρεγμένα δάχτυλα και γάντια (ένα ιδιαίτερα πιθανό σενάριο για τη βάση χρηστών αυτού του τηλεφώνου). Επιπλέον το ειδικό texture στην πλάτη της συσκευής φροντίζει για το ιδανικό πιάσιμο.
Σε άλλα specs, το S41 τροφοδοτείται από MediaTek chipset (επεξεργαστής octa-core στα 2.3GHz) με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Τρέχει το Android 7.0 Nougat και διαθέτει έναν "ειδικά επιμελημένο κατάλογο εφαρμογών και περιεχομένου". Διαθέτει επίσης προγραμματιζόμενο πλήκτρο που μπορεί να ενεργοποιήσει το LED flash ή push to talk.
Η συσκευή διαθέτει ακόμη κάμερα 13MP στο πίσω μέρος και 8MP selfie κάμερα - και οι δύο με υποβρύχια λειτουργία. Στον τομέα της συνδεσιμότητας, υποστηρίζονται LTE Cat. 6, VoLTE και VoWiFi.
Το κόστος του Cat S41 φτάνει τα 450 ευρώ.
Το Cat S31 είναι ο μικρότερος αδελφός του, με 4.000mAh. Δεν μπορεί να βουτήξει τόσο βαθιά - έχει βαθμολογηθεί να αντέχει στα 1,2 μέτρα για 35 λεπτά - αλλά μπορεί να αντέξει πτώση από 1,8 μ. πάνω σε σκυρόδεμα και να επιβιώσει. Χρησιμοποιεί το παλαιότερο Gorilla Glass 3 για την προστασία της οθόνης των 4,7 ιντσών ανάλυσης 720p (η οποία επίσης λειτουργεί με δάκτυλα με βρεγμένα ή γάντια).
Το Cat S31 τρέχει το Android Nougat, διαθέτει Snapdragon (1.3GHz quad-core) chipset με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου κάμερες 8 και 2MP, programmable key και dual-SIM connectivity (με LTE Cat. 4, VoLTE, VoWiFi).
Το Cat S31 θα είναι διαθέσιμο αργότερα φέτος έναντι 330 ευρώ.
Τέλος, το Cat T20 tablet έχει οθόνη 8 ιντσών και τρέχει τα Windows 10. Είναι και αυτό αρκετά “σκληρό” καθώς μπορεί να πέσει από τα 1,8 μέτρα ή να βουτήξει σε 1 μέτρο για 30 λεπτά (IP67). Είναι επιπλέον ανθεκτικό στις δονήσεις και στο σπρέι αλατιού.
Έχει οθόνη IPS ανάλυσης 1.280 x 800 pixels και τροφοδοτείται από Intel Atom Z8350 chipset. Η RAM φτάνει τα 2GB και έχει 64GB αποθηκευτικού χώρου Στην επάνω πλευρά, το tablet έχει ενσωματωμένο μόντεμ LTE (Cat.4) και δέκτη GPS / GLONASS.
Το Cat T20 θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά με κόστος 650 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment