Το Ulefone S8 Pro έρχεται με διπλή κάμερα

Η Ulefone είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά το μοντέλο T1 όμως ήδη έχει στα σκαριά και μια νέα πολύ πιο οικονομική πρόταση, το S8 Pro με τιμή μόλις $79,99. Όπως και ο προκάτοχός του, το S8, το S8 Pro έρχεται με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με τον πρώτο αισθητήρα των 13MP να προορίζεται για λήψεις φωτογραφιών και τον δεύτερο των 5MP να καταγράφει πληροφορίες όπως την απόσταση μεταξύ των αντικειμένων, δημιουργώντας εντυπωσιακές φωτογραφίες με το γνωστό bokeh εφέ. 
 Για τις selfies σας, υπάρχει μια δεύτερη 5MP κάμερα με δυνατότητα πολύ καλών λήψεων ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο εσωτερικό, το S8 Pro είναι καλύτερο από το S8 αφού διαθέτει το τετραπύρηνο chipset MT6737 της MediaTek χρονισμένο στο 1,3GHz με 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Υποστηρίζει ακόμα σύνδεση με δίκτυα 4ης γενιάς ενώ η μπαταρία των 3.000mAh χαρίζει άνετη αυτονομίας μίας ημέρας Στο πίσω μέρος ακόμα υπάρχει ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος με άμεση αναγνώριση μόλις σε 0,18δευτερόλεπτα. 
Αν και με τιμή μόλις $79,99, η Ulefone δεν έχει κάνει παραχωρήσεις στην ποιότητα κατασκευής, αφού το S8 Pro βασίζεται στο αλουμίνιο ενώ το πίσω μέρος έχει ελαφρά κυρτότητα στις δύο πλευρές για καλύτερο κράτημα με το ένα χέρι. Το ίδιο συμβαίνει και με την αριστερή και δεξιά πλευρά της οθόνης στο εμπρόσθιο μέρος (2.5d), κάτι που συμβάλλει στην πολύ όμορφη εμφάνιση. Η οθόνη των 5,3 ιντσών με HD ανάλυση έχει ελάχιστα περιθώρια, μόλις 0,5 χιλιοστά κάτι που δε συναντάμε σε τόσο φθηνές συσκευές. Επιπλέον διαθέτει 2 θύρες για τοποθέτηση sim καρτών αλλά και μία για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου με μια microSD κάρτα έως 128GB.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment