Το Sharp Aquos S2 έχει οθόνη με ελάχιστα περιθώρια και δύο κάμερες

Όπως αναμενόταν, η Sharp ανακοίνωσε σήμερα το νέο της smartphone, το Aquos S2 με κύρια χαρακτηριστικά τα ελάχιστα περιθώρια της οθόνης καθώς και τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος όπου είναι τοποθετημένη κάθετα. Το Aquos S2 θα κυκλοφορήσει αρχικά σε δύο εκδόσεις με τις διαφορές να εντοπίζονται στον επεξεργαστή, τη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο. Έτσι το πρώτο μοντέλο θα ενσωματώνει το Snapdragon 630 chipset της Qualcomm, με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου ενώ το δεύτερο έρχεται με Snapdragon 660, 6GB μνήμη και 128GB αποθηκευτικού χώρου.
Η εντυπωσιακή οθόνη της συσκευής είναι τεχνολογίας IGZO και έχει διαστάσεις 5,5 ιντσών με Full HD ανάλυση και αναλογία διαστάσεων 17:9. Η Sharp αναφέρει τον όρο "tri-bezel" για το σχεδιασμό της εμπρόσθιας όψης όπως τα περιθώρια στο αριστερό, δεξί και άνω μέρος της συσκευής είναι ελάχιστα, κάτι που δεν ισχύει για το μέρος κάτω από την οθόνη όπου και υπάρχει ένας μάλλον μικρός αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος.
Με την οθόνη να καλύπτει το 87.5% της εμπρόσθιας όψης, το Aquos S2 είναι σίγουρα εντυπωσιακό στην εμφάνιση, έχοντας παράλληλα καμπύλες γωνίες και βάρος 140 γραμμάρια. Το διπλό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος αποτελείται από αισθηρήτρες των 12 και 8MP ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.020mAh. Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα με τιμή περίπου $372 για το αρχικό μοντέλο ενώ η έκδοση με 6GB μνήμη και 128GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει στη χώρα περισσότερα από $520.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment