Galaxy S8 Active - Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές

Oι πρώτες φωτογραφίες της συσκευής Galaxy S8 active διέρρευσαν την προηγούμενη Δευτέρα. Σήμερα έχουμε διαθέσιμες ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το ανθεκτικό smartphone της Samsung, καθώς έχουν αποκαλυφθεί το σύνολο των προδιαγραφών στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο, Weibo. Η νέα συσκευή της Samsung S8 Active, θα φέρει οθόνη Super AMOLED 5,8 ιντσών, ανάλυσης 2960x1440 pixel. Η ανάλυση αυτή αντιστοιχεί στο πάνελ της συσκευής Galazy S8, χωρίς όμως αυτή την φορά να υπάρχουν κυρτές ακμές.
Οι ομοιότητες των χαρακτηριστικών συνεχίζονται με γυαλί Gorilla 5 στην όψη και το Sanpdragon 835 chipset στο εσωτερικό του. Η μεγάλη διαφορά βρίσκεται στη χωρητικότητα της μπαταρίας - Η νέα συσκευή θα προσφέρει μία μπαταρία 4.000 mAh αντί της μπαταρίας του Galaxy S8, των 3.000 mAh. O συνδυασμός ποσότητας μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου απαριθμεί 4 GB και 64 GB αντίστοιχα, με δυνατότητα επέκτασης - για τους απαιτητικούς - με υποδοχή microSD έως και 256 GB επιπλέον. Οι κάμερες της συσκευής σε γενικές γραμμές δεν διαφέρουν με τις άλλες δύο συσκευές S8 family - 12 MP η οπίσθια κάμερα και 8 MP η μπροστινή με διάφραγμα και για τις δύο f/1,7. Δεδομένου του ότι το Galaxy S8 Active έρχεται με polycarbonate back cover και μεταλλικό περίβλημα θα διατηρήσει την υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.
Το ισχυρό επιχείρημα για την απόκτηση της νέας συσκευής έναντι των “μεγαλύτερων αδερφών” είναι η πιστοποίηση MIL-STD-810G. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι η συγκεκριμένη πιστοποίηση, πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο το οποίο εγγυάται ότι η κατασκευή του τηλεφώνου πληροί τις προδιαγραφές των ελέγχων του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών. Το τίμημα της προστιθέμενης αντοχής και της μεγαλύτερης μπαταρίας είναι η σημαντική αύξηση του συνολικού βάρους της συσκευής στα 208g - δηλαδή 50g περισσότερο από την έκδοση vanilla Galaxy S8. Το ίδιο ισχύει και για το πάχος της συσκευής, καθώς έχει αυξηθεί στα 9,9 χιλιοστά.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment