Galaxy Note 8 θα έχει dual camera με 3x optical zoom

Με tweet του, ο γνωστός leaker @evleaks έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο press render του επερχόμενου Samsung Galaxy Note8 στην απόχρωση Midnight Black. Όπως είναι φανερό, σε σχέση με τη σειρά Galaxy S που κυκλοφορεί σήμερα, το design του Note8 χαρακτηρίζεται από λιγότερες καμπύλες.
Η συσκευή θα ανακοινωθεί επίσημα στις 23 Αυγούστου στη Ν. Υόρκη και πρόκειται να βασίζεται είτε στο SoC Exynos 8895 είτε στο Snapdragon 835 σε συνδυασμό με 4GB ή 6GB RAM. Περιμένουμε επίσης να διαθέτει Infinity Display στις 6,4 ίντσες με αναλογία πλευρών 18.5:9, να είναι αδιάβροχο όπως συμβαίνει και με τη νέα σειρά Galaxy S και να διαθέτει λειτουργικότητα S-Pen.
Γνωρίζαμε από διάφορες διαρροές ότι θα διαθέτει dual-camera setup στο πίσω μέρος, ωστόσο μέσω ενός οδηγού χρήσης από τη Samsung Electro-Mechanics, το τμήμα δηλαδή που είναι υπεύθυνο για τα mobile camera modules, έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και ορισμένες νέες λειτουργίες της διπλής κάμερας. Πιο συγκεκριμένα θα υποστηρίζεται μαθαίνουμε το χαρακτηριστικό Super Night Shot. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, χρησιμοποιείται και η δεύτερη κάμερα για να βελτιωθεί το τελικό αποτέλεσμα σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού, ώστε να είναι φωτεινότερο και πιο καθαρό.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment