Κρύψτε την τοποθεσία σας στο Android

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να θέλει κάποιος να κρύψει την ακριβή του τοποθεσία στο Android. Ειδικά εάν είστε developers και θέλετε να δείτε πώς θα τρέχει η εφαρμογή σας σε διάφορες τοποθεσίες πλην του σημείου στο οποίο βρίσκεστε, τότε δεν έχετε παρά να βρείτε έναν τρόπο να ξεγελάσετε το σύστημά σας σχετικά με την ακριβή γεωγραφική θέση σας. Θα πρέπει, πάντως, να γνωρίζετε ότι εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές που σας δίνουμε εδώ, ενδέχεται να δείτε μερικές εφαρμογές να μη λειτουργούν σωστά, όπως είναι το Pokémon Go.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το Floater app, το οποίο και θα βρείτε να διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store. Για να χρησιμοποιήσετε σωστά το εν λόγω πρόγραμμα, θα χρειαστεί πρωτίστως να έχετε ενεργοποιημένα τα Developer Options [ή αλλιώς Επιλογές για προγραμματιστές στην ελληνική έκδοση του Android]. Εάν δεν είναι ενεργοποιημένα, αρκεί να πάτε στις Ρυθμίσεις του Android, να κάνετε tap επάνω στο About Phone [Σχετικά με το τηλέφωνο] και μετά στο Build Number [Αριθμός Έκδοσης] πάνω στο οποίο θα κάνετε tap επτά φορές. Έτσι ενεργοποιούνται τα Developer Options.

 

To επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το Floater app. Επιστρέφετε στις ρυθμίσεις του Android, επιλέγετε το Developer Options [Επιλογές για προγραμματιστές], μετά το Select mock location app [Επιλέξτε εφαρμογή εντοπισμού] και από εκεί το Floater. Το επόμενο στάδιο είναι να ανοίξετε το Floater app και από εκεί να διαλέξετε από τον χάρτη που θα εμφανιστεί ποια θέλετε να είναιη τοποθεσία που θα αναμεταδίδει το Android σύστημά σας. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε όποια τοποθεσία θέλετε.

 

Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν κουμπιά παύσης στο παράθυρο του χάρτη, οπότε από εκεί μπορείτε να δώσετε στο Floater την εντολή να σταματήσει να δίνει λάθος τοποθεσία.
Εργαλεία
  • Floater app
Δυνατότητες
  • Δήλωση λανθασμένης γεωγραφικής τοποθεσίας στο Android
Δυσκολία
  • 3/10
Χρόνος
  • 00:05:00
Προεκτάσεις
Απαιτήσεις
  • Λειτουργικό σύστημα Android 4.0 ή νεότερο
ΝΑΙ
  • Εάν είστε developers και θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή σας
ΟΧΙ
  • Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές που βασίζονται στην ακριβή γεωγραφική θέση
  • ΠΗΓΗ pcmaganzine
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment