Sony bezel-less ναυαρχίδα στην IFA 2017;

Η Sony είναι από τις πρώτες που ανακοίνωσε το press event της στο πλαίσιο της IFA 2017, που πραγματοποιείται 1-6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 31 Αυγούστου και οι πληροφορίες δείχνουν ότι θα ανακοινώσει τα Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact και X1, που έχουν ήδη διαρρεύσει. Όπως φαίνεται όμως, η Sony μπορεί να μας επιφυλάσσει και μια έκπληξη. Οι νέες διαρροές που έρχονται από το κινέζικο Weibo, μιλούν για μια bezel-less ναυαρχίδα με οθόνη 6 ιντσών LCD, με 18:9 aspect ratio. 
Αν οι παραπάνω πληροφορίες είναι σωστές, τότε σηματοδοτούν μια σημαντική αλλαγή στην σχεδιαστική φιλοσοφία της Sony. Ο τεχνολογικός γίγαντας θα ευθυγραμμιστεί περισσότερο με το trend που ξεκίνησαν φέτος Samsung και LG με τα Samsung Galaxy S8 και LG G6, αντίστοιχα. Να σημειωθεί πως o επικεφαλής του τμήματος marketing της Sony, Don Mesa, είχε δηλώσει στην MWC, ότι η εταιρεία είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το 16:9 ratio. 
Από την άλλη όμως, η Sony Pictures βασίζεται στο 16:9 format, επομένως δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα το τμήμα mobile να φέρει ένα ανάλογο smartphone. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η Japan Display Inc., στην οποία είναι μέτοχος η Sony (για την ακρίβεια, ανήκει σε Sony, Toshiba, Hitach...Οι ενδείξεις ότι η Sony μπορεί να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, υπάρχουν, και το ίδιο λέει η λογική, αλλά κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για το αν θα δούμε bezel-less ναυαρχίδα στην IFA.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment