“Samsung ISOCELL” στην αγορά των αισθητήρων για κάμερες κινητών

Από ότι φαίνεται η Samsung επιθυμεί να ανταγωνιστεί με μεγαλύτερες αξιώσεις την κυρίαρχη στην αγορά των αισθητήρων για smartphones, Sony και για αυτό λανσάρισε τη νέα μάρκα Samsung ISOCELL.
Πέρα από το νέο brand “Samsung ISOCELL”, το οποίο θα βασιστεί πάνω στην κληρονομιά που άφησαν οι πρώτοι αισθητήρες ISOCELL που χρησιμοποιήθηκαν σε μερικές ναυαρχίδες Galaxy από το 2013-2014, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία παρουσίασε τέσσερις νέες κάμερες για κάθε τύπο smartphone.

Σύμφωνα με τη Samsung, το brand Samsung ISOCELL υπογραμμίζεται από τέσσερα τεχνολογικά sub-brands, με τις ονομασίες Bright, Fast, Slim και Dual που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς.
  • Οι αισθητήρες ISOCELL Bright προσφέρουν φωτεινά και ιδιαίτερα ευκρινείς εικόνες με υψηλή χρωματική πιστότητα και μειωμένα επίπεδα θορύβου σε περιβάλλοντα με χαμηλά επίπεδα φωτισμού.
  • Οι αισθητήρες ISOCELL Fast παρέχουν ταχύτατη αυτόματη εστίαση τόσο σε ακίνητα όσο και σε κινούμενα αντικείμενα ακόμα και στο σκοτάδι.
  • Οι αισθητήρες ISOCELL Slim προσαρμόζονται στα μικρότερα μεγέθη pixels που είναι διαθέσιμα στην αγορά –στα 0.9-1.0μm- για την δημιουργία λεπτών modules που θα δίνουν τη δυνατότητα στα λεπτότερα κινητά να προσφέρουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.
  • Οι αισθητήρες ISOCELL Dual θα προσφέρονται σε ζευγάρια και σε διάφορους συνδυασμούς με στόχο να προσφέρουν στις συσκευές όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των dual-camera setups.
Η Samsung λανσάρισε τη μάρκα Samsung ISOCELL στα πλαίσια του Mobile World Congress 2017 στη Σαγκάη, στην Κίνα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment