H vivo X9s / Plus - επίσημα με διπλή selfie κάμερα

Ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα που είχε ορίσει η κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphone vivo, ανακοίνωσε τις τελευταίες τις προτάσεις X9s και X9s Plus. Όπως υποδηλώνουν και τα ονόματά τους οι δύο συσκευές έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όμως η έκδοση Plus, είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος. Το vivo X9s - η μικρότερη εκ των δύο - φέρει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 652, ο οποίος υποστηρίζεται από 4 GB ποσότητας μνήμης RAM και μη επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο των 64 GB.
Διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1080p και τρέχει λειτουργικό Android 7.1.1 Nougat κάτω από το Funtouch OS 3.0 της vivo. Oι συσκευή φέρει σύστημα διπλών φακών εμπρόσθιας κάμερας για εξαιρετικές selifie λήψεις με αισθητήρες των 20 MP και 5 MP (ακολουθούμενες από διάφραγμα f / 2,0). Θα συναντήσετε στη όψη της κι ένα εμπρόσθιο φλας για καλύτερες νυχτερινές λήψεις.
Όσο για την κύρια πίσω κάμερα των 16 MP με διάφραγμα f / 2,0 και ανεξάρτητο δικό της φλας, μόνο θετικά σχόλια έχουμε να προσθέσουμε. Το Χ9s είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3.320 mAh, ενώ στα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth και GPS. Ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στο πλήκτρο Home. Η συσκευή έχει διαστάσεις 152,6 × 74,2 × 6,99 mm και ζυγίζει 155,3 g. Από την άλλη, το X9s Plus διαθέτει AMOLED οθόνη των 5,85 ιντσών Full HD. Η έκδοση Plus είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή Snapdragon 653 και με μπαταρία 4.015 mAh. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του είναι όμοια με την μικρότερη συσκευή Χ9s. H κοστολόγηση των δύο συσκευών υπολογίζονται για το μεν X9s στα 347€ - με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες - ενώ το X9s Plus μπορείτε να το αποκτήσετε με 385€. Όπως συμβαίνει συνήθως με την εταιρεία vivo, ουδείς γνωρίζει πότε οι δύο νέες συσκευές θα περάσουν τα σύνορα της Κίνας προς τις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment