Asus Zenfone 4 Max: δυνατή μπαταρία και dual-camera

Τα smartphones της Asus έρχονται επίσημα και στην ελληνική αγορά, ενώ σήμερα λάβαμε επίσημη πρόσκληση για το λανσάρισμά τους στην Αθήνα, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 11 Ιουλίου. Ωστόσο, μια νέα συσκευή παρουσίασε η εταιρεία στο εξωτερικό, η οποία δε γνωρίζουμε αν θα έρθει άμεσα στη χώρα μας.
Πρόκειται για το Asus Zenfone 4 Max, το οποίο έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την τεράστια μπαταρία των 5.000mAh και το PowerMaster mode, για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Η συσκευή θα έρχεται σε διάφορες εκδόσεις, είτε με το οκταπύρηνο Snapdragon 430, είτε με το τετραπύρηνο Snapdragon 425 chipset, με 2 έως 4GB RAM και 16/32/64GB αποθηκευτικού χώρου. Ο φορτιστής, παρά τη μεγάλη μπαταρία, έχει απόδοση μόλις 10 Watts (2A/5V) και χρειάζεται 4 ώρες για να τη γεμίσει. Ωστόσο, η Asus υποστηρίζει πως 15 λεπτά φόρτισης αρκούν για 3 ώρες χρόνου ομιλίας, αν και ξέρουμε πολύ καλά πως οι τηλεφωνικές κλήσεις δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει τόσο, πλέον.
Asus Zenfone 4 Max2
Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει μια dual-camera με αισθητήρες 13MP και 120 μοίρες εύρος λήψης, ενώ η selfie κάμερα έχει αισθητήρα 8MP και είναι ικανή για πανοραμικές φωτογραφίες με εύρος 140 μοιρών. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5,5" με IPS panel και ανάλυση fullHD, ενώ η συσκευή θα τρέχει το Android 7.0 με το ZenUI της Asus.
Asus Zenfone 4 Max3
Το Asus Zenfone 4 Max θα ξεκινήσει να διατίθεται στη Ρωσία με τιμή αντίστοιχη των €205, για το βασικό μοντέλο με το Snapdragon 425, 2 GB RAM και 16GB χώρου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment