Update σε όλη τη σειρά των MacBook από την Apple

Βελτιώσεις σε όλη τη σειρά των MacBook μοντέλων είχαμε από την Apple στο πλαίσιο του WWDC 2017, του μεγάλου event της χρονιάς για την αμερικανική εταιρεία, που ξεκίνησε πριν λίγο. Έτσι, οι MacBook Pro της περασμένης χρονιάς αποκτούν επεξεργαστές Intel Kaby Lake, όπως και το 12ιντσο MacBook που επιπλέον αποκτά πιο γρήγορους SSDs.
Επιπλέον, συναντάμε ένα νέο configuration για τον MacBook Pro των 13 ιντσών χωρίς TouchBar που διατίθεται σε οικονομικότερη τιμή 1.299 δολαρίων.Κατά τα άλλα, τα μοντέλα παραμένουν χωρίς αλλαγές, με την ίδια οθόνη, σχεδίαση και θύρες.
Τέλος, ο MacBook Air λαμβάνει και αυτός ένα (μικρό) update σε specs, περιλαμβάνοντας ταχύτερο επεξεργαστή. Ο σχεδιασμός του παραμένει και σε αυτή την περίπτωση αμετάβλητος και η οθόνη σε ανάλυση 1440x900 pixels, ενώ δεν υπάρχουν θύρες USB Type-C. Οι μικρές αυτές αλλαγές δείχνουν ότι ίσως η Apple ωθεί τους χρήστες στα λοιπά MacBook και MacBook Pro μοντέλα, κρατώντας πάντως τον Air "ζωντανό" για τους entry level χρήστες, εν μέσω φημών ότι τον "αποσύρει" σταδιακά από την ενεργό δράση.Nα σημειώσουμε ότι οι νέοι MacBook θα είναι διαθέσιμοι άμεσα από την αμερικανική εταιρεία.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment