Samsung Galaxy Note 8: Infinity οθόνη και Android 7.1.1;

Ορισμένες πρόσφατες πληροφορίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο θέλουν το πολυαναμενόμενο phablet της Samsung, το Galaxy Note 8 των 6,3 ιντσών να καταφθάνει με οθόνη edge-to-edge Infinity, παρόμοια με εκείνη του Galaxy S8. Κάτι τέτοιο υποδεικνύει σαφώς ότι η μεγαλύτερη οθόνη του Galaxy Note 8 θα διατηρήσει το 18.5:9 aspect ratio που βρίσκουμε στις τελευταίες ναυαρχίδες. Το συγκεκριμένο ratio θεωρείται ως το ιδανικότερο για παρακολούθηση video σε σχέση με το 16:9 aspect ratio που βρίσκουμε στα μοντέλα του 2016 της Samsung, συμπεριλαμβανομένου και του Note 7 που ανακλήθηκε δυο φορές.
Προς το παρόν, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ανάλυση της οθόνης. Μπορεί να διατηρήσει την ανάλυση των Galaxy S8 και S8+ ή μπορεί να την αυξήσει στα 4k. Επίσης, δε γνωρίζουμε αν η Samsung κατάφερε να λύσει τα προβλήματα που συνάντησε όταν πήγε να τοποθετήσει το σαρωτή αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η τεχνολογία δεν είχε τελειοποιηθεί εγκαίρως, ώστε να κάνει το ντεμπούτο της στα Galaxy S8 και γι' αυτό το λόγο ο σαρωτής τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος δίπλα από την κάμερα.
Η επίσημη παρουσίαση της συσκευής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει προγραμματιστεί για την έκθεση IFA 2017 που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το Galaxy Note 8 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με το Android 7.1.1 να βρίσκεται προεγκατεστημένο στη συσκευή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment