Nokia 3, 5 και 6 θα αναβαθμιστούν στην έκδοση Android O

Σύμφωνα με την HMD Global, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το λανσάρισμα των νέων Nokia 3, 5 και 6, οι τρεις συσκευές θα αναβαθμιστούν σύντομα στην έκδοση Android O του λειτουργικού της Google. Η νεότερη έκδοση του λειτουργικού Android βρίσκεται στο στάδιο Developer Preview και αναμένεται να καταστεί διαθέσιμη για το κοινό (στην τελική της έκδοση) περίπου στις αρχές του φθινοπώρου. 
Όπως αναφέρει το Android Headlines, η HMD δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς πότε θα γίνει η αναβάθμιση του λειτουργικού των συσκευών της. Ωστόσο, η ιστοσελίδα θεωρεί ότι εφόσον οι τρεις συσκευές θα έρθουν σύντομα στις αγορές με έκδοση του Android που θα είναι κοντά στην έκδοση O, είναι πολύ πιθανό η αναβάθμιση να μην καθυστερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η HMD επιβεβαίωσε ότι οι συσκευές που προορίζονται για τις διεθνείς αγορές θα αναβαθμιστούν, χωρίς όμως να διευκρινίζεται τι θα γίνει με τις συσκευές που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά της Κίνας. Να υπενθυμίσουμε ότι το Nokia 6 διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών και ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, κύρια κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα στα 8 Megapixel, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 32GB ή 64GB και μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh. 
Το Nokia 5 διαθέτει λίγο μικρότερη οθόνη στις 5,2 ίντσες και με ανάλυση 720p, επεξεργαστή Snapdragon 430 συνοδευόμενο από 2GB μνήμης RAM, εμπρόσθια κάμερα στα 8 Megapixel, κύρια κάμερα 13 Megapixel, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16GB και μπαταρία 3.000mAh. Το Nokia 3 θα είναι το χαμηλότερων δυνατοτήτων smartphone από τα τρία με 5 ιντσών οθόνη 720p, επεξεργαστή MediaTek MT6737, 2GB μνήμης RAM, κάμερες εμπρός και πίσω στα 8 Megapixel, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16GB και μπαταρία χωρητικότητας στα 2.630mAh.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment