Moto Z Play 2 με μικρότερη μπαταρία και νέα Moto Mods

Με αλλαγές στο σχεδιασμό, στην κάμερα, τη μπαταρία και σε πολλά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Moto Z2 Play αποτελεί τη δεύτερη γενιά του αρθρωτού smartphone που κυκλοφόρησε πέρσι η Lenovo, και πλέον έρχεται και με νέα Moto Mods που επεκτείνουν τις δυνατότητες του. Μπορεί εκ πρώτης όψης να μοιάζει με την πρώτη γενιά όμως ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην εμπρόσθια όψη έχει ανασχεδιαστεί ενώ υπάρχει και μια χαρακτηριστική πλαστική λωρίδα περιμετρικά στο πίσω μέρος για τη λήψη των ασύρματων σημάτων της συσκευής. Ακόμα το Moto Z2 Play είναι πιο λεπτό κατά 1 χιλιοστό από τον προκάτοχό του, με τις διαστάσεις να μην αλλάζουν, κάτι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία των Moto Mods που κυκλοφόρησαν πέρσι. Χωρίς να υπάρχει αδιαβαροχοποίηση, η συσκευή μπορεί να αντέξει σε μικρές πτώσεις νερού στην επιφάνειά της. 
Παραμένει η παρουσία οθόνης 5,5 ιντσών, με Full HD ανάλυση, τεχνολογίας IPS LCD. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 626, με 3 ή 4GB μνήμης ανάλογα με το μοντέλο. Το ίδιο ισχύει και για τον αποθηκευτικό χώρο όπου στο μοντέλο των 3GB βρίσκουμε χωρητικότητα 32GB ενώ διπλάσια είναι στο μοντέλο των 4GB. Και στις δύο περιπτώσεις όμως μπορεί να επεκταθεί μέσω της διαθέσιμης microSD θύρας. Η θύρα USB Type-C επιτρέπει τη φόρτιση της συσκευής ενώ δε λείπει και η κλασσική θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. 
Η κεντρική κάμερα των 12MP διαθέτει αυτόματη εστίαση αλλά και διάφραγμα f/1.7, με την εγγραφή βίντεο να γίνεται και στην 4K ανάλυση.Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει η κάμερα των 5MP με ευρυγώνιο φακό και διάφραγμα f/2.2. Αναμενόμενα το Moto Z2 Play είναι συμβατό με όλα τα περσινά Moto Mods, συμπεριλαμβανομένου των Hasselblad True Zoom, JBL SoundBoost, Mophie Juice Pack και Incipio Offgrid. Στα καινούρια περιλαμβάνονται το MotoGamePad που μετατρέπει το smartphone σε φορητή παιχνιδομηνχανή με διπλό αναλογικό χειριστήριο και D-pad. Το άλλο είναι το TurboPower Pack που χαρίζει επιπλέον μπαταρία 3,490mAh ενώ βλέπουμε και το SoundBoost 2 της JBL για πολύ καλύτερο ήχο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment