iOS 11 - Ένα όμορφο και λειτουργικό Concept

Η ανακοίνωση του λειτουργικού iOS 11 μετράει 24ωρα πλέον κι εμείς γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για τις λειτουργίες και τις βελτιώσεις που αναμένεται να φέρει το νέο λειτουργικό σύστημα.
Οι σχεδιαστές όμως δεν το βάζουν κάτω και δημιουργούν εξαιρετικά concept με πληθώρα χαρακτηριστικών τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε πως κάποια από αυτά θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα. Μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και οπτικοποιημένες στο video που σας επισυνάπτουμε. Οι βελτιώσεις που παρουσιάζονται συμπεριλαμβάνουν μία νέα σελίδα ενημέρωσης "ToDay", η οποία συνδυάζει τις προτάσεις Siri σε ένα widget κι ένα ανανεωμένο "Κέντρο Ελέγχου" σε μία βολική ενότητα. Η Siri έχει πάρει μορφή εφαρμογής με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως γνωστοποίηση της ώρας και της τοποθεσίας σας και ταυτόχρονα την εκμάθηση συνηθειών και προτιμήσεών σας. Η Σελίδα "Σήμερα" περιλαμβάνει. επίσης ένα νέο μενού “Αρχική σελίδα” και “Αναπαραγωγή τώρα” για να μεταφέρετε ενέργειες που χρησιμοποιείτε συχνά σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία. Θα συναντήσετε εκπληκτικές αναβαθμίσεις της εικονικής βοηθού Siri. Το concept θέλει η Siri να έχει την ικανότητα να απαντά σε κάποιες ερωτήσεις κι εκτός σύνδεσης και να έχει και προηγμένες δυνατότητες 3D αναγνώρισης και συμβατότητας με τη κάμερα AR, ανάλογος σχεδιασμός της εφαρμογής Lens της Google.
 Άλλα νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν μία λειτουργία "Dark Mode", όμοια με την εμφάνιση της εφαρμογής Apple Watch, στο λειτουργικό iOS 10. Υπάρχουν και προτάσεις αναβάθμισης που αφορούν αποκλειστικά τη συσκευή iPad, όπως η υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων και χρηστών δίνοντας χαρακτηριστικά υπολογιστή, από άποψη λειτουργικότητας. Εννοείται πως όλα τα παραπάνω βρίσκονται ως wish list μόνο στο μυαλό του σχεδιαστή και γραμμένα σε κάποιες φήμες ως πιθανά χαρακτηριστικά του επόμενου λειτουργικού συστήματος της Apple. To myphone προετοιμάζεται προκειμένου να καλύψει το γεγονός με αναρτήσεις από τις αποκαλύψεις του Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment