Τα όμορφα καλούδια από το iOS 11 της Apple

H Apple παρουσίασε επισήμως το iOS 11, το οποίο φέρνει ορισμένες ενδιαφέρουσες αλλαγές στα iPhone, iPod και iPad. 
 Το ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για mobile συσκευές iOS 11 παρουσιάστηκε στο WWDC 2017 της Apple και φέρνει νέα στοιχεία στην επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, με δυνατότητα συγχρονισμού στο iCloud, stickers, ενώ μέσα από τα μηνύματα θα μπορεί να γίνεται και η μεταφορά χρημάτων μεταξύ των συνομιλητών, με τη βοήθεια της υπηρεσίας Apple Pay. H Siri έχει πιο ανθρώπινη και λιγότερο ρομποτική φωνή, ενώ θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και για την μετάφραση κειμένων.
Η ψηφιακή βοηθός θα μπορεί να προτείνει θέματα ενδιαφέροντος στον χρήστη, ενώ θα προτείνει και λέξεις ανάλογα με το τι πληκτρολογεί ο χρήστης στο iOS πληκτρολόγιο. Στο iOS 11 γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, το Control Center είναι πιο συνοπτικό με όλες τις επιλογές συγκεντρωμένες σε μία σελίδα, ενώ σαφώς βελτιωμένοι εμφανίζονται και οι Apple Maps, με περισσότερες πληροφορίες να εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Τρίτες εφαρμογές θα μπορούν να ενσωματώνουν το Apple Music, στο οποίο θα εμφανίζονται οι μουσικές προτιμήσεις των φίλων.
Το App Store έχει βελτιωμένο interface, ενώ το iOS 11 είναι το πρώτο λειτουργικό σύστημα της Apple το οποίο υποστηρίζει πλήρως την τεχνολογία της ενισχυμένης πραγματικότητας. Θα υπάρχουν, τέλος, βελτιωμένες δυνατότητες διαχείρισης αρχείων για το iPad. To iOS 11 αναμένεται να ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο προς download από το φθινόπωρο του 2017.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment